Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Bugün herhalde stattaki hiçbir Galatasaraylı hakemin performansını beğenmedi. Ben de dahil. İyi bir maç yönetmedi bugün Atilla Hoca. Sezona yeni hazırlanıyoruz. Hata yapabiliyorlar ama ben de kulübeden alkışla desteklemeye çalıştım. Bugün Barış Alper yerine başkası olsa ağrıları nedeniyle oynamayabilirdi. Türk veya yabancı herkes %100'ünü veriyor."

Tanju Çolak: "Gol atmasına rağmen beğenmedim!" Tanju Çolak: "Gol atmasına rağmen beğenmedim!"

Okan Buruk yeni transfer Hakim Ziyech hakkında ise şöyle devam etti;

Hakim Ziyech'e 'Hoş geldin' demek istiyorum. Maçtan sonra konuştuk. Uğurlu geldiğini söyledim. Güzel ve farklı bir tanıtım oldu. İyi oyuncularımız vardı, daha da iyi olduk. Rekabet artacak. Şampiyonlar Ligi'ne girmek ve Türkiye'de şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Türkiye Kupası da hedeflerimizden. Tüm oyuncuları kullanacağım. Kritik maç oynadık, puan kaybına tahammülümüz yoktu. Avrupa'da başarı istiyoruz. Sokakların kutlamalarla dolduğu bir ortam yaşatmak istiyoruz. İnşallah olur.

Zaha'da son durum

Zaha mayıs ayından beri oynamamıştı. Normal planlamamızdan biraz daha erken oynattık. İki maçta gördük ki, onu %100 şekilde sahaya sürmek bizim için daha önemli olacak. Sakatlık gibi önemli bir durumu yok, sadece onu hazırlamak istiyoruz.