Vole'ye konuşan Önder Özen, Barış Alper Yılmaz'a da övgüler yağdırdı.

"GALATASARAY'I EN İYİ ANALİZ EDEN HOCA..."

"Alanyaspor baskı yapan, ısıran ve kanatları kullanabilen bir takım. İlk devre istediği oyunu oynadı ve Galatasaray'ı zorladı. 4-0'a rağmen Türkiye'de Galatasaray'ı en iyi analiz eden hocanın Fatih Tekke olduğunu düşünüyorum. Ahmed Hassan'ın önde Nelsson'a baskısı, Yusuf Özdemir'in Aurier'i zorlaması ve Oğuz'un da Abdülkerim'in savunmadan top çıkarımını engellemesi Galatasaray'ı ilk 45 dakika kilitlemişti. Oyun kurma anlamında Abdülkerim, savunmacılar arasında Türkiye'de 1 numara diyebiliriz, yeri geliyor Avrupa standartlarına da çıkabiliyordu."

"ZAHA'YA 'SEN OTUR' DEMESİ RİSKTİ"

"Okan Buruğu da tebrik etmek istiyorum. Ne zaman, nasıl risk alınır bize gösterdi. Ben tercihlerini son derece beğeniyorum. İlginç şeyler yapmaya devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu belki de en kötü maçını oynadı. 45'de oyundan aldı ama maç sonu oyuncusuna sahip çıktı çünkü yarın ona da ihtiyacı olacak. Hocanın ayrıca Zaha'ya 'Sen otur, Ziyech girecek' demesi de bir riskti. Fakat doğrusunu yaptığını biliyoruz."

"HAFTANIN YILDIZI BARIŞ ALPER"

İngilizler açıkladı! Barış Alper Yılmaz için 3 kulüp devrede İngilizler açıkladı! Barış Alper Yılmaz için 3 kulüp devrede

"Sadece maçın değil, haftanın yıldızı ise Barış Alper Yılmaz. Harika 2 vuruşla takımına galibiyeti getiren isim oldu. Şutlardan önce harika salınımları var ki birinci kalite. Barış'ın çok hızlı, çok çabuk ve çok güçlü olduğunu biliyoruz. Ben iddia ediyorum çok inatçı bir karakter. Sporcu kimliğinde inadı var. Bu olmasa diğer oyuncularla rekabet edemezdi. Yavaş yavaş bu özellikleriyle muntazam tekniğini birleştirmek üzere."

"MÜTEVAZİ KİŞİLİĞİ VAR"

"Barış Alper'in maç sonu açıklamalarına baktım. Hiçbir zaman kendi gollerinden bahsetmedi. Hep takım oyunundan, ilk yarı ve ikinci yarıdaki takımın futbolunu anlattı. Kendini övmedi. Daha önce de dikkatimi çekmişti. Mütevazi bir kişiliği var. Çünkü işine odaklanmış."

OĞUZ AYDIN'A ÖVGÜLER

"Oğuz Aydın ligin en değerli oyuncularından birisi. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray karşısında çok değerli bir oyun ortaya koydu. 7-8 tane de gol attı. 22-23 yaşında tempolu ve farkındalığı olan bir futbolcu."

"BAĞIRA BAĞIRA ATILDI"

"Leroy Fer bağıra bağıra atıldı. Gördüğü iki sarı kart da doğru karardı. Feyenoord'dan biliyorum normalde daha kaleye yakın oynuyordu ama İngiltere kariyerinden sonra iki yönlü oynamaya başladı. Fatih Tekke onu erkenden alabilirdi oyundan." şeklinde konuştu.