Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Süper Kupa'yı protesto etme kararını da eleştirdi.

"BU İŞİ BİLMİYORSANIZ..."

"Galatasaray Kasımpaşa'yla oynadı daha sonra Hatayspor'la oynadı. 20-25 günde sadece bir maça çıktılar. Böyle iş olmaz. Oyuncuya 4-5 gün izin veriyorsun Arjantin'e, Uruguay'a tatile gidiyor. Nasıl kendine gelecek? O vücudun kendine gelmesi zaman alır. Burada bir planlama hatası var. Galatasaray, Urfa dışında 27 günde sadece 1 maç oynadı. Bu işi bilmiyorsanız orada futboldan anlayan Hamit Altıntop var. O size yardım etsin."

"RAMS PARK'A ÖNDE GİDEN..."

Galatasaray'da Mehmet Ali Aydınlar tartışması yaşanıyor! Galatasaray'da Mehmet Ali Aydınlar tartışması yaşanıyor!

"Şampiyonluğun Rams Park'a kalacağı çok belliydi. Bana göre oraya puan farkıyla önde giden takım şampiyon olacak. Çünkü galibiyet veya beraberlikle o takım biraz daha rahat olacak. Son haftada Fenerbahçe'nin İstanbulspor'la maçı var. O biraz kolay ama Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanı o kadar kolay geçmez. Geçen sene galibiyet serisini bitirdiler."

"İSMAİL KARTAL'A KATILMIYORUM"

"Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Süper Kupa serzenişine katılmıyorum. 3 günde bir maç oynamak sana zor gelmemeli."

"OKAN BURUK BİZE BUNU GÖSTERDİ"

"Türkiye'de şampiyon olacaksan attığın gollerle öne çıkacaksın 3 tane yesen, 4 tane atacaksın. Okan Buruk bize bunu Kasımpaşa maçında gösterdi. 10 dakikada çevirdiler maçı. Benzerini Fenerbahçe de Karagümrük karşısında yaptı." dedi.