343 Digital'e konuşan Şansal Büyüka, Sarı-kırmızılıların futboluna övgüler yağdırdı.

"ALANYASPOR DENGESİZ GÜÇ KULLANDI"

"Galatasaray, Alanyaspor karşısında ilk yarı iyi oynamadı. Ev sahibi ekip ilk yarı dengesiz güç kullandı, kanatlardan iyi atak yaptılar, çok baskı yaptılar ve Galatasaray'ın çıkmasına izin vermediler."

"MÜTHİŞ BİR GALATASARAY İZLEDİK"

"İkinci yarıda ise Ziyech ve Barış'ın ters kanatlarda oynaması maçı çözdü. Ziyech sağ kanatta soluna çekip gol atıyor, Barış sol kanatta sağına çekip gol atıyor. Müthiş bir Galatasaray izledik. Alanyaspor'da hiçbir futbolcu varlık gösteremedi. İlk yarıda Nelsson'un performansına parantez açalım. 3 tane yüzde 100'lük pozisyonlara müdahale etti. Ziyech de eskisine göre daha hareketleniyor. Aralara top bırakıyor, şut deniyor, geriye koşuyor. Böyle olunca Galatasaray'a fayda sağlıyor. Fizik gücü gelişmiş, ivme kazanmış."

KEREM VE AURİER'İN PERFORMANSI

"Galatasaray'da herkes iyiyken Kerem Aktürkoğlu'nda bir sıkıntı var. Buraya gelene kadar çok katkı verdi onu da inkar etmemek lazım. Aurier de iyi oynamadı ama ilk maçtan o damgayı vermeyelim. Diğer maçlarda da görmek lazım."

Cem Dizdar'dan Erden Timur'a övgüler: "Ünal Aysal da..." Cem Dizdar'dan Erden Timur'a övgüler: "Ünal Aysal da..."

"OKAN BURUK'UN REFLEKSLERİ DAHA İYİ"

"Okan Buruk'un hamleleri sonuç verdi diyebiliriz. Kıyas yaparsak Okan Buruk'un refleksleri İsmail Kartal'a göre daha iyi ve daha hızlı sonuç veriyor. Fenerbahçe'nin de geniş kadrosu var ama sakatlıkları elini kolunu bağlıyor. Bir de kupalar kazandığı için tecrübesi de var. En iyi oyuncularından Sacha Boey gidiyor oraya yama yapıyor."

"BEN MONTELLA'NIN YERİNDE OLSAM..."

"A Milli Takım hocası Vincenzo Montella'nın yerinde olsam EURO 2024'de Barış Alper Yılmaz'ı forvette oynatırım. Bu sezon Semih Kılıçsoy ve İsmail Yüksek de çok iyi çıkış yaptı ancak Barış Alper çok başka seviyeye çıktı."

"MAHMUT ÖZGENER KURTARIR"

"TFF Başkanlığına Servet Yardımcı aday oldu. Bu seçimler için şunu söyleyeyim kimse siyasetten destek beklemesin. Herkes kendisine güvensin ve aday olsun. Yardımcı aday ama 4 büyüklerin ciddi bir Mahmut Özgener isteği var. Diğer kulüplerin de böyle bir isteği var. Türk futbolu için doğru bir isim. Çıkıp ben adayım demez ancak Kulüpler Birliği'nden destek alırsa o zaman elini taşın altına koyar. Ben iddia ediyorum mezardan babası çıksa kimse onun aldığı kararları değiştiremez. Bu ortamı bir tek Mahmut Özgener kurtarır. Riva'ya çöreklenmişleri tek tek temizler." şeklinde konuştu.