49 yaşındaki futbol adamı iki kulüp arasındaki yönetimi kıyasladı.

"MUSLERA BÜYÜK FARK YARATTI"

"Şampiyonluk yolunda tıpkı 12 yıldır olduğu gibi Muslera büyük fark yarattı. Eğer Fenerbahçe'nin kalesinde Livakovic değil de Muslera olsaydı her şey çok farklı olabilirdi."

"ERDEN TİMUR'U ÖRNEK ALIN"

"Fenerbahçe, Sivas deplasmanında puan kaybediyor ve hiçbir yöneticisi konuşmuyor. Bence pozisyon net penaltı. Ama çık bir şeyler söyle kardeşim. Biraz Erden Timur'u örnek alın ya. Adam her sene 5 kere tek başına çıkıp basına açıklama yapıyor. Şöyle yapacağız, şunu yapmayacağız diyerek camiasına yön veriyor. Ali Koç totem için maçlara gitmiyormuş. Geçin abi bu işleri artık. Al kırıldın işte 1 ayda Süper Kupa, Avrupa ve ligden oldu. Şimdi doya doya Erden Timur'a çatabilirsin."

Ünal Aysal'ın Galatasaray'daki yardımcıları belli oldu! Ünal Aysal'ın Galatasaray'daki yardımcıları belli oldu!

"BEN OLSAM BEN DE KUTLARIM"

"Sen ligden çekileceğim diyorsun çekilmiyorsun sonra U19 takımını gönderip hiçbir A Takım futbolcunu Şanlıurfa'ya göndermeyip hocana da ne olduğu bilinmeyen sağlık raporu alıyorsun ki oradaki rezilliği görmesin diye. Şehirdeki futbolseverlere haksızlık değil mi? Ben olsam Galatasaray'ın yerinde derbi öncesi ben de kutlama yaparım yani. Hep koz veriyorsun çünkü." dedi.