Ajansspor'un haberine göre İzmir’in köklü camialarından Karşıyaka Spor Kulübü, transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı ve süper ligde en son Antalyaspor formasını giyen tecrübeli forvet Sinan Gümüş ile prensipte anlaştı. 

Ahmet Çakar: "Okan Buruk taviz verdi, meyvesini aldı!" Ahmet Çakar: "Okan Buruk taviz verdi, meyvesini aldı!"

29 yaşındaki Almanya doğumlu Sinan Gümüş, çeşitli Alman kulüplerinin altyapılarında oynadıktan sonra sırasıyla Stuttgart’tan Galatasaray’a transfer olmuştu.  

Sarı kırmızılı formaya 5 sezon hizmet ettikten sonra önce İtalyan Genoa kulübünde ve Antalyaspor’da görev aldı. Gösterdiği başarılı performans ile bir sezon sonra Fenerbahçe ile anlaşmıştı. 

Sarı-Lacivertlilerde istenilen performansı gösteremediği gerekçesiyle tekrar Antalyaspor’da geçmiş ve son 2 sezonu Antalyaspor’da tamamlamıştı. 

Gol ve asisti yok

Geçtiğimiz sezon 15 maçta Akdeniz temsilcisinde görev aldı ve gol yada asist katkısı sağlayamadı. 

Hücumda hem sağ kanatta hem sol kanatta oynayabilmesi sebebiyle alternatifli oyunlarda dikkat çekici özelliği sebebiyle fark yarattığı belirtildi 

Adem Büyük'te kadroya dahil oldu

Yeşil-Kırmızılı camia geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seçimli genel kurulda başkanlığa Azat Yeşil seçmişti. Yeni yönetim bu hafta ilk önce Teksüt Bandırmaspor’dan Stoper Alpay Koldaş ile bugünde tecrübeli isim Adem Büyük ile anlaşma sağladı.