Galatasaraylı 3 yöneticiden TFF adaylarına olumsuz cevap Galatasaraylı 3 yöneticiden TFF adaylarına olumsuz cevap

Ankaragücü teknik direktörü Tolunay Kafkas, kazanabilecekleri bir maç oynadıklarını belirterek, "Oyunun bütününe baktığınızda Ankaragücü karşılaşmayı kontrol eden taraftı. Çok pozisyona girdik. Bugün kazanabileceğimiz bir maçtı. Adana Demirspor ile oynamak kolay değildi. 1 puana seviniyoruz. Oyunda biraz karşı preslerde sorun yaşadık. Oyuncularımdan son derece memnunum. 2 transferimizin takıma dahil olmasıyla daha güçlü bir Ankaragücü izleteceğiz" dedi.

Tolunay Kafkas, Olimpiu Morutan transferi hakkında, "Bugün de dikkat ettiyseniz Kitsiou'yu önde oynattım. Transferlerimiz bundan sonra da olabilir. Morutan'ı sol önde veya sağ önde oynatmayı düşünüyoruz. Transferlerde tabii ki bana soruluyor. Ekip olarak çalışmayı seven biriyim. Hep beraber bu transferleri yapıyoruz" şeklinde konuştu. 

Efkan Bekiroğlu'nun Ankaragücü'nde çok daha iyi çıkış yaptığını ifade eden Kafkas, "Umarım milli takıma kadar gider. Kalitesi çok yüksek. Biraz sakatlık geçirmişti, yeni yeni kendini bulmaya başladı. Kendini bulunca Ankaragücü'ne çok şey katacak. En iyi transferlerimizden biri" diye konuştu.