Ümit Özat, Seyrantepe'de oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisiyle ilgili de çarpıcı yorumlar söyledi.

"GALATASARAY SENİ YER"

"Fenerbahçe'de İrfan Can ve Fred'in oyundan çıkmasıyla orta saha tamamen Olympiakos'a kaldı. Dzeko'yu çıkartıp Batshuayi'yi alması da tam skandaldı. Sen bu değişiklikleri Rams Park'da yaparsan Galatasaray seni yer. Kadıköy'de 0-0 berabere kaldığın maçla oradaki şampiyonluk müsabakasını sakın bir tutma."

"EL ELE GİDERLER..."

Metin Tekin'in Galatasaraylı oyuncuya Mesut Özil benzetmesi Metin Tekin'in Galatasaraylı oyuncuya Mesut Özil benzetmesi

"Önce kupa gitti, ardından Süper Kupa ve Avrupa. Eğer Rams Park'da da ligi verirseniz Ali Koç ve İsmail Kartal el ele Fenerbahçe'den giderler. Ben bu kadar söylüyorum. Kalan lig maçlarında daha baskılı olacak futbolcular. Çünkü elde sadece lig kaldı. Yabancılar için de hayal kırıklığı olur Avrupa'nın gitmesi. Onlar adına vitrindi orası."

"GALATASARAYLILAR LAF EDİYOR AMA..."

"Fenerbahçe'nin kendinden düşük bütçeli Olmypiakos'a elenmesi her türlü eleştiriyi hak ediyor. Galatasaraylılar da laf ediyor ama sizin takım da Sparta Prag'dan 2 maçta 6 tane gol yedi. Kopenhag'a diş geçiremediniz. Bu olayların bir de gerçeklerini konuşun. Bak Türk takımları dökülüyor. Avrupa'nın 5 büyük ligini geçtim. Çekya, Yunan takımları karşısında 90 dakikayı bile çıkaramıyoruz. Türk futbolu neden bu halde önce bunları dile getirin." ifadelerini kullandı.