Yeni sezonda da 4 maçta 3 gol atan Arjantinli yıldız dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya hesabından bir itirafta bulundu.

Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya hesabından gelen sorulara cevap verdi. Ünlü isme gelen "Icardi'nin Galatasaray'a olan bu sevgisi nereden geliyor?" sorusuna, "Benden geliyor olabilir ve artık Galatasaray'ı benden daha çok sevdiğini düşünüyorum" şeklinde cevap verdi. Bu paylaşım taraftarlar tarafından çok sayıda beğeni topladı.

Geçen sezona damga vurmuştu

Ümit Davala'dan Barış Alper ve Hakim Ziyech'e uyarılar Ümit Davala'dan Barış Alper ve Hakim Ziyech'e uyarılar

Sezon başında PSG'den kiralanan Arjantinli golcü, en önemli maçlarda attığı kritik goller, takımın zorlandığı anlarda şapkadan çıkarttığı tavşanlar ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından birisi oldu. Attığı gollerden sonra yaptığı sevinçle, taraftarların onun için söylediği "Aşkın Olayım" şarkısıyla Icardi, Galatasaray'da unutulmaz bir sezon geçirdi. Sadece gol atmakla kalmadı asist krallığında üst sıralara oynayacak kadar da arkadaşlarına servis yaptı. Arjantinli yıldız Galatasaray formasıyla 25 karşılaşmada forma giyerken 22 gol atıp 8 asist yaptı.