Biz de sizler için "Yeni 2023 Berat Kandili mesajlarını" derledik...

2023 YENİ KANDİL MESAJLARI ŞÖYLE:

Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla sevmekteyim. Olur ya kalp durabilir, akıl unutabilir, akıl unutursa.. Ben dostlarımı ruhumla severim. O ne durur ne de unut. Kandiliniz mübarek olsun.

Af ve mağfiretin habercisi #BeratKandili’ni başta ülkemiz olmak üzere tüm İslâm alemine hayırlar getirmesini diliyorum.

Aklımızdan ne geçiyorsa dilimizde dua ettiklerimiz ne varsa Rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin.

Berat Gecesi "Bir yıllık amellerin Allah'a (cc) arz edildiği" gecedir. Berat Gecesi "meleklerin bayram gecesi" dir. İyi kandiller...

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen herkese nasip olmayan mutluluk denen o güzel duygu hep sizin olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Şansınız gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Berat kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Gül dalında güzel, dikense gülle güzel, toprak yeşille gök ise mavi ile güzel, gözler manayla eller duayla güzel. Berat kandiliniz kutlu olsun.

Allah'ım benim ve tüm üman eden kardeşlerimizin bilerek ya da bilmeyerek işledikleri tüm kusurlarını ve tüm günahlarını bağışla. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Türkiye ayağa kalktı, gece yarısı deprem oldu! İstanbul, Düzce, Ankara, Kocaeli, İzmir... Türkiye ayağa kalktı, gece yarısı deprem oldu! İstanbul, Düzce, Ankara, Kocaeli, İzmir...

Tüm İslam aleminin Berat kandili kutlu olsun. Böyle mübarek gecede tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle.

Ellerin duaya uzandığı sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı, bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle Berat kandiliniz mübarek olsun.

Avuç içinize sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle Berat Kandiliniz mübarek olsun.

2023 BERAT KANDİLİ MESAJLI RESİMLER

BERAT KANDİLİ NEDİR, BERAT GECESİNİN ÖNEMİ NEDİR?

Berat gecesi tüm islam alemi tarafından kutsal sayılmıştı. Bu mühim gecenin diğer günlerden önemli bir şekilde geçirilmesi, bu anlamlı gecede daha fazla ibadet, sevap edilmesi dinimizce âdet haline gelmişti. Hz. Peygamberimiz, "Allah Teâlâ -rahmetiyle- şâbanın on beşinci gecesi dünya semasında tecelli eder ve Kelb kabilesi koyunlarının kılları sayısından daha fazla kişiyi bağışlar" buyurduğu rivayet edilmiştir (Tirmizî, "Ṣavm", 39; İbn Mâce, "İḳāmetü'ṣ-ṣalât", 191).