Hücum hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray; Pulusic, Fofana ve Jovic'le temas halinde.

PULUSİC'İN MENAJERİ NEF STADI'NA GELDİ

Galatasaray'la anılan yıldız Chelsea'nin 10 numarası Christian Pulisic.

Basında çıkan haberlerde Galatasaray, Pulisic için Chelsea'ye temasta bulundu. Uygun şartların oluşması halinde Galatasaray, Amerikalı yıldızı kadrosuna katacak. 

Pulisic'in menajeri geçtiğimiz günlerde Nef Stadyumu'nda Galatasaray'ın maçını izlemişti.

FOFANA'DAN GALATASARAY'A ŞARTLI EVET

Galatasaray'ın listesindeki oyunculardan birisi de David Datro Fofana...

Sarı-kırmızılılar, Chelsea'ye 1.5 yıllık kiralama teklifi yaptı. Oyuncu yalnızca sezon sonuna kadar Galatasaray'da oynayabileceğini aktardı.

Piyasa değeri 7 milyon euro olan santrafor oyuncusu, bu sezon forma giydiği 11 maçta 4 gol ve 1 asist kaydetti. Genç oyuncu, Fildişi Sahilli Milli Takımı'nda da oynuyor.

JOVİC İÇİN ERDEN TİMUR İTALYA'YA GİDECEK

Kulübü Fiorentina'da gözden çıkarılan ve birçok kulüpten teklif alan 25 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da transfer dönemi kapanırken hiçbir yere gitmedi.

Dolayısıyla Galatasaray tek ciddi aday olarak öne çıkıyor. Jovic'in sosyal medya hesaplarından takip ettiği Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenilirken, kulüp artık Fiorentina'nın söyleyeceği son sözü beklemeye koyuldu.

Fatih Terim'e kötü haber! Galatasaray için oy kullanamayacak Fatih Terim'e kötü haber! Galatasaray için oy kullanamayacak

Luka Jovic'le birlikte İtalya Serie A Ligi'nden birçok oyuncuyla temas halinde olan Galatasaray'da, Erden Timur'un bu hafta Çizme'ye giderek birçok girişimde bulunacağı bildirildi.