Netflix'de yayınlanan belgeselde olan isimlerden çok olmayan isimler dikkat çekiyor. Bunların başında da “Dostluğumuz 30 yıllık.” diyen Abdürrahim Albayrak.

Terim’in kazandığı hemen hemen tüm şampiyonluklarda görev alan ve Florya'da aktif rol oynayan Abdürrahim Albayrak, Netflix’teki Terim belgeselinde yer bulmadı. Sadece merhum başkan Mustafa Cengiz dönemi anlatılırken onunla birlikte 3-5 saniye göründü.

Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk haklı iyi ki almamışlar..." Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk haklı iyi ki almamışlar..."

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA

Albayrak-Terim ilişkisi 2018’den beri inişli-çıkışlı sürüyordu. İkilinin beraber çalıştığı son döneminde Terim, Albayrak’ı takım uçağına ve otobüse almadı. İlişkiyi koparan ise rahmetli Mustafa Cengiz’in Terim’i kendisinden özür dilemeye davet ettiği toplantı oldu. O gün bu gündür iki eski dost birbirine selam bile vermiyor.

ALBAYRAK YÖNETİCİ, GALATASARAY ŞAMPİYON

Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'da 8 yıl görev yaptı. Bu süre zarfında Sarı-kırmızılı kulüp 6 lig şampiyonluğu kazandı. Kaçan 2 şampiyonluk ise pandemi dönemine denk geldi.