İtalya basını, Premier Lig ekiplerinin Zaniolo için devrede olduğunu aktardı.

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Roma'da geçirdiği sıkıntılı dönemin ardından ara transfer döneminde G.Saray'a katılan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Nicolo Zaniolo, Avrupa devlerinin radarına girmeyi başardı.

İTALYA VE İNGİLTERE'DEN TALİPLER

Geldiği günden bu yana ülkesinin takımlarından Milan ve Juventus'un dikkatini çeken Zaniolo, gösterdiği performansla Premier Lig ekiplerini de peşine taktı. İtalyan basınına göre; Tottenham ve Aston Villa başarılı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Aston Villa'nın, Zaniolo'nun sözleşmesinde yer alan 35 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödeyerek, oyuncuyu alacağı bildirildi.

BIRAKMAK İSTEMİYOR

Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk bu maçta satranç oynadı..." Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk bu maçta satranç oynadı..."

Sarı-Kırmızılılar'ın Sportif Direktörü Cenk Ergün, geçtiğimiz günlerde İtalyan basınına verdiği röportajda, 23 yaşındaki Zaniolo'yu gelecek sezon için takımda tutmak istediklerini belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda mücadele etmek istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

"35 MİLYON EURO'YU ÖDEYECEKLER"

Fichajes ise Zaniolo için şu ifadeleri kullandı: "Zaniolo, G.Saray'da geçirdiği 6 ayın sonunda transferde dev kulüplerin radarına girdi. İtalya'dan Milan onu özellikle istiyor. Fakat Tottenham ve Aston Villa da onu hayal ediyor. Bu takımlar İtalyan futbolcuyu 35 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek kadrosuna katmak istiyor."

[Akşam]