Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

Dursun Özbek, eski listeden farklı olarak ünlü siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Ömer Sarıgül, Abdürrahim Albayrak ve Maruf Güneş'i ekibine dahil etti.

4.SÜRPRİZ ABDULLAH KAVUKÇU

Başkan Özbek sürprizlere devam ediyor. Kavuklar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu'yu Sportif A.Ş listesine dahil edecek.

500 milyon Dolar'lık servetinin olduğu iddia edilen Kavukçu, daha önce 2014 yılında Duygun Yarsuvat karşısında seçimi kaybeden Başkan Adayı Alp Yalman'ın Yönetim Kurulu listesinde yer almıştı.

51 yaşındaki iş adamı Simit Sarayı'nın sahibi olarak da tanınıyor. Kavukçu, 2011 yılında haber spikeri İlkin Öndeş ile evlendi. Çiftin 2 çocuğu var.

MUSTAFA SARIGÜL ARACI OLDU

Kavukçu'nun Erzincan doğumlu olduğu biliniyor. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'un oğlu Ömer Sarıgül ve iş adamı Abdullah Kavukçu'nun Sarı-kırmızılı kulüpte görev alması için aracılık yaptığı öğrenildi.

Mustafa Sarıgül'ün diğer oğlu Emir Sarıgül ise bir dönem Başkan Ünal Aysal'ın ekibinde yer almıştı. Drogba ve Sneijder transferlerinde görüşmeleri yürüten isimlerden birisi olmuştu.