Serhat Ulueren, Başkan Dursun Özbek'in büyük pişmanlık yaşayacağını söyledi.

"STATTA BİLE ZOR MAÇ İZLER"

"Geçen 2 senede Galatasaray için her şey iyiydi. Takım kupalar kazandı, şampiyonluklar geldi. Satışlar, biletler, sponsorluklar her şey mükemmeldi. Ama ben iddia ediyorum. Bu Galatasaray bakın ligin ilk yarısından veya son haftalarından bahsetmiyorum. Önümüzdeki ilk 5 maçta 2 kere puan kaybetsin hemen Erden Timur sesleri yükselir. Bir de Mourinho'lu Fenerbahçe iddialı bir giriş yaparsa var ya fokurdamalar başlar. Dursun Özbek tıpkı ilk dönemindeki gibi statta bile zor maç izler. Locada hep tartışma yaşar birileriyle."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"HER ŞEY BİR TELEFONA BAKAR"

"Evet kabul ediyorum Erden Timur'a haksızlık yapıldı, gönlünü kırdılar, emeklerini hiç ettiler. Ama Dursun Özbek ve araya hatırı sayılı kişiler girse her şey bir telefona bakar. Bir bakmışsın Erden Timur görevine geri dönmüş. Ben Galatasaray camiasını yakından biliyorum olay Liseli veya onlardan olmayanlar değil. Adama yönetimden hançer vurdular ama kongrede ciddi bir karşılığı var. Bundan sonraki seçimlerde Başkan olması çok büyük ihtimal." şeklinde konuştu.