Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

Beyaz TV'ye konuşan Abdülkerim Durmaz'ın 50 yaşındaki teknik adamla ilgili öne çıkan sözleri şöyle...

"BAŞARILARI YABANA ATILMAZ!"

"Okan Hoca'nın son 2 sezondaki Galatasaray'la elde ettiği başarıları yabana atılmaz. Evet büyük paralar harcadı ama daha büyük paralar harcatıp şampiyon olamayanlar da oldu Schuster döneminde Beşiktaş'a Quaresma, Guti, Fernandes, Simao, Almeida gibi yıldızlar geldi. Pereira döneminde Van Persie, Nani, Kjaer gibi yıldızlar alındı şampiyon olunamadı. O yüzden başarı başarıdır."

"HAKSIZLIK YAPILMASIN"

"Özellikle Anadolu takımlarında başarılı olmak kolay değildir. Çünkü senin lobin düşüktür. Başakşehir'le taraftarın olmadan şampiyon oluyorsun, Akhisar gibi mütevazi bir ilçe takımıyla da Türkiye Kupası kazanıyorsun. Bunlara haksızlık yapılmasın. Kimse Fatih Terim'den iyi demiyor ama adam altlardan tepelere kadar çıkmış ve gelmiş Galatasaray'a hoca olmuş. Sergen Yalçın, Ersun Yanal, Aykut Kocaman da güzel işler yaptı ancak sürdürülebilirlik çok önemli. Hamza Hamzaoğlu 6 ayda 3 kupa kazandı ortalıklarda yok."

"MELO VE ICARDİ ZOR TİPLER"

"Mesela Galatasaray'da Icardi'yi iyi idare etti diyoruz Okan Buruk için ama Fatih Terim'in Melo'yu idare etmesi bana göre daha zordu. Bu ikisi de zor tipte adamlar. Melo, Icardi'den daha beter." şeklinde konuştu.