Çakar, Galatasaray'a algı operasyonları yapıldığını belirtti. Ahmet Çakar'ın Beyaz Futbol YouTube kanalına yaptığı açıklamalar şöyle:

"BİR İNSANA BÖYLE ÇAMUR ATILMAZ

"Benim aldığım duyum şuydu. Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor maçı öncesi gece saat 1'de kamp yapılan otele alkollü geldiği yönündeydi. İhitmal vermiyorum. Bir insan böyle çamur atılmaz. Konya gibi bir yerde öksürsen herkes duyar. Bir de tutucu yer. Böyle bir iftira atılması doğru değil."

"KAVGA OLSA NE OLUR, OLMASA NE OLUR?"

Erman Toroğlu: "Galatasaray kalan maçlarda..." Erman Toroğlu: "Galatasaray kalan maçlarda..."

"Galatasaray antrenmanında kavga olsa ne olur olmasa ne olur? Tabii ki edeceksin. Kavga olur, 20 tane genç erkeğin olduğu yerde kavga olmaz mı? Her daim olur. Biz yayında 5 koskoca herifleriz, 55-60 yaşlarında adamlarız. Bizde de ara sıra program öncesi, sırası ve sonrasında kavga çıkıyor. Bu fazla büyütülecek bir olay değil."

"BAZI ŞER ODAKLARI BU ÇAMURLARU ATÖIŞ OLABİLİR"

"Galatasaray'ın içini karıştırmak isteyen bazı şer odakları bu iftiraları, çamurlar atmış olabilir. Bunlardan bir şey çıkmaz. Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira, 'Kavga ettiysek de siz ne?' demeliydi. Icardi ve Mata da zaten kavgacı bir karakter değil." ifadelerini kullandı.