Beyaz TV'de konuşan Ahmet Çakar'ın demeçleri şöyle...

"ERDEN TİMUR VE OKAN BURUK, ŞAMPİYONLUKTA BAŞ MİMAR"

Serdar Ali Çelikler: "Biraz Erden Timur'u örnek alın ya..." Serdar Ali Çelikler: "Biraz Erden Timur'u örnek alın ya..."

"Galatasaray'ın bu şampiyonluğunun bana göre çok önemli iki tane baş mimarı var. Biri Erden Timur, biri Okan Buruk. Erden Timur, asimetrik algıyı da çok iyi yaptı. 'Biz bu ligi bitirmeyiz' demeci asimetrik algının sıfır noktasıdır. Okan Buruk'un da onaylayıp Erden Timur'un aldığı transferlerde başarı, Türk futbol tarihindeki en büyük transfer yüzdesidir." 

"BU TRANSFERLERİ KİM YAPTI?"

"Icardi, Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Rashica yeni transferler ve hepsi altın karmaya girer. Bunların haricinde Nelsson, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu da girer. Icardi, dünya yıldızı. Torreira, dünyanın en önemli liginden geldi. Abdülkerim'e önce 'Bu ne, hokkabaz mı?' dediler. 2-3 maç sorna Türkiye'nin en iyi yerli stoperi haline geldi. Bu transferleri kim yaptı? Parayı bulan ve okey veren Erden Timur, yine okey veren Okan Buruk."

"HİÇ KİMSE ÇAMUR ATMASIN"

"Galatasaray'a hiç kimse çamur atmasın. Oyunu saha içinde, transferlerde ve saha dışında çok iyi oynadı. Türkiye'de hiç kimse 'Galatasaray, bu şampiyonluğu hak etmedi' diyemez. Önce herkes kendi kapsının önünü süpürecek."