BTV'ye demeçlerde bulunan Ahmet Çakar, Erden Timur'un Galatasaray adına önemli bir figür olduğunu da söyledi.

"ÇOK NET OPERASYON VAR"

Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..." Okan Buruk'tan transfer sözleri: "Değişik tipte..."

"Erden Timur, Galatasaray'ın başarılı bir yöneticisidir. Kendisinin ilerleyen dönemlerde Galatasaray Başkanlığı için ismi geçecektir. Taraftar nezninde çok büyük bir karşılığı var. Popülaritesi yüksek bir isim. Fakat ortada çok net operasyon var. Birisi veya birileri Erden Timur'u korkuttu, kuyruğunu sıkıştırdı. O da geri adım atmak zorunda kaldı. Bu iş sadece Florya'dan ibaret değil."

"HASTALIK İDDİALARI YALAN"

"Ne Erden Timur ne de ailesiyle ilgili çıkan hastalık iddiaları bence yalan. Şu an görevi devam ediyor ve halen Florya'da çalışmalarını sürdürüyor. Demek ki ailesi yerine vaktini ayırabiliyorsa ortada çok ciddi bir durum yok."

"GALATASARAYLILAR BANA İFTİRA ATTI"

"Yıllardır bana burada Ali Koç'la ilgili iftiralar attılar. Özellikle Galatasaraylılar. Ben kimseyi savunmam. Fenerbahçe'de şunu söylüyorum Ali Koç son 6 senede 0 şampiyonlukla Fenerbahçe tarihinin en kötü başkanı olmuştur. Kendisinin şahsına bir şey demiyorum ama her şey ortada. Aziz Yıldırım ise çok başarılı bir başkan değildir."

"DERWALL, MOURİNHO'DAN DAHA İYİ"

"Benim için Jupp Derwall, Jose Mourinho'dan daha iyidir. Türk futbolunun mihenk taşı oldu. Eğer Mourinho gelirse Türkiye'ye gelmiş en iyi ikinci yabancı olur." dedi.