Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı

41 yaşındaki İspanyol hoca, Antalyaspor'un gündemine girdi.

NURİ ŞAHİN BAŞAKŞEHİR'E, ALBERT RİERA ANTALYASPOR'A

Akdeniz temsilcisinde gelecek sezon teknik direktör değişimi bekleniyor. Genç teknik adam Nuri Şahin'in Başakşehir'in başına geçmesi gündemde. Bu duruma karşı Antalyaspor yönetimi şimdiden teknik direktör arayışlarına başladı.

ALBERT RIERA GÜNDEMDE

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın ulaştığı bilgiye göre; Antalyaspor yönetimi gelecek sezon takımın başına, Olimpija Ljubljana ile çifte şampiyonluk yaşayan ve takımdan gönderilen Albert Riera'yı getirmeyi planlıyor.

Futbola veda ettikten sonra Galatasaray'da 2 yıl yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Albert Riera, 2022-23 sezonu öncesi teknik direktörlük macerasına atılmıştı.

Slovenya ekiplerinden Olimpija Ljubljana'ya imza atan Albert Riera, takımıyla harika bir sezon geçirmişti. 41 yaşındaki teknik adam sezonu çifte kupayla tamamlamıştı.

PROTESTO EDİLMİŞTİ

Galatasaray'ın eski oyuncularından Albert Riera, Olimpija Ljubljana'nın yeni teknik direktörü olduğnda şok bir protesto ile karşılaşmıştı. Riera için düzenlenen imza törenini basan maskeli taraftarlar kulüp başkanına tepki göstermişti.

TAKIMDAN GÖNDERİLDİ

Öte yandan kulüpten Albert Riera ile ilgili çarpıcı bir karar çıktı. Olimpija Ljubljana Başkanı Adam Delius, Riera'nın görevine son verdi.

Albert Riera'nın çalıştırdığı Olimpija Ljubljana, Slovenya Ligi'nde bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

İspanyol çalıştırıcı Slovenya Kupası'nda da zafere uzanmıştı.