Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak" Kenan İmirzalıoğlu'ndan derbi yorumu: "Farklı olacak"

 Aleyna Tilki, ilk ünlü olmaya başladığı zamandan bu yana magazin gündeminin en çok dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Hem yaptıkları hem de söyledikleri gündeme gelen Aleyna Tilki aynı zamanda ailesi ile de konuşulmaya devam ediyor. Anne ve babasının ayrılığının ardından annesi de müzik çalışmaları yapmaya başlamış ve hatta kızına rakip olduğu konuşulmuştu.

Aleyna Tilki Ailesiyle de Konuşulmaya Devam Ediyor!

Aleyna Tilki ilk olarak 2017 yılında Sen Olsan Bari isimli solo parçasını çıkarmıştı. Genç yaşına rağmen sesi ve sahne performansı kısa süre içerisinde ünlü olmasına ve şöhreti yakalamasına neden oldu. Aleyna Tilki ünlü olduktan sonra magazin dünyasının en çok konuşulan ve attığı her adımı takip edilen isimlerinden birisi oldu. Aleyna Tilki kendisiyle olduğu kadar ailesiyle de konuşulmaya devam ediyor. Kendisinden küçük kız kardeşi ile de sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Kız Kardeşinin Doğum Günü Partisi Çok Konuşulacak!

Aleyna Tilki son olarak annesi ve kız kardeşi ile yapmış olduğu paylaşımla gündeme geldi. 17 yaşına giren kız kardeşi Ayça Tilki’nin doğum gününü kutladıkları görüldü. Anne Havva Öztel ise bu süreçte kızları ile yapmış olduğu doğum günü partisinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Havva Öztel’in bu paylaşımının ardından kısa sürede duruma tepki gösteren pek çok yorum yapıldığı öğrenildi. Henüz Ayça Tilki’nin reşit olmamasına rağmen giymiş olduğu Playboy tavşanı kostümü kısa sürede sosyal medyada yeni tartışmaların fitilini ateşledi. Doğum günü partisinde ayrılmalarına rağmen çocukları için hala bir araya gelen anne ve babaları da bulunuyordu. Mehmet Tilki’de doğum günü partisinde kızları ile birlikte poz vermeyi ihmal etmedi. Pek çok kişi de anne ve kızlarının fotoğrafına ‘üç kız kardeş’ yorumunu yaptı.