Vole'ye konuşan Ali Ece'nin yorumları...

Ümit Özat: "O hareketi Okan Buruk'a yapabilir misin?" Ümit Özat: "O hareketi Okan Buruk'a yapabilir misin?"

"GALATASARAY TELAFİ ETTİ"

"Fenerbahçe, sezon başında gereksiz puan kayıpları yaşadı. Galatasaray da puanlar kaybetti ama daha sonra telafi edebiliyor. Bu sene de ağanüstü puan ortalaması tutturdular."

"MUSLERA OLMASAYDI..."

"Galatasaray'a özgü meseleler var; Galatasaray, son 5 haftaya puan farkıyla girince şampiyonluğu vermiyor. İkinci Galatasaray'a özgü olan bir şey, ligin fark yaratan kalecisi Galatasaray'da oluyor, bu da Muslera. Muslera olmasaydı Galatasaray'ın 1,5 şampiyonluğu olmazdı"

"TORREİRA, OLİVEİRA'NIN EKSİKLERİNİ KAPATTI"

"Süper Lig'de merkezin kadar iyisin. Torreira, topu kullanmayı bilen bir oyuncu. Oliveira, Torreira olmasaydı bütün sezon oyun kurucu olarak 11'de yer alamazdı. Torreira, Oliveira'da ne eksik varsa onları tamamladı."

"ICARDİ FARK YARATTI"

 "İcardi, çok büyük bir fark yarattı. Klas kalıcıdır. En formsuz haliyle bile iş yapabilen bir oyuncu İcardi. Formunu yükselttiği zaman İcardi, Süper Lig'e fazla geldi. Tıpkı Mario Gomez gibi, Sow gibi... Galatasaray, extreme bir puan ortalaması yakaladı."

ABDÜLKERİM - SAMET KIYASLAMASI

“Galatasaray, Marcao'dan gelen paraya göre az bir paraya Abdülkerim'i aldı. Kâr edilen transfer budur. Kim Min-Jae yerine Samet'i almak değildir.”