Vole'ye konuşan Ali Ece'nin Sarı-kırmızılı takımla ilgili öne çıkan tespitleri şöyle...

"OKAN BURUK HERKESTEN VERİM ALDI"

"Günümüzdeki teknik direktörlerin görevi nedir? Çözüm bulur, işler bozulunca kartları yeniden dağıtır değil mi? Okan Buruk tam burada devreye girdi işte çözümü buldu herkesten verim aldı ve doğru 11 çıkarttı sahaya."

Mecnun Otyakmaz'dan Galatasaray'a transfer cevabı Mecnun Otyakmaz'dan Galatasaray'a transfer cevabı

"HAFTALARDIR SÖYLÜYORDUM"

"Zaha için haftalardır söylüyordum. Kalitesinden hiç şüphem yok. Attığı ilk gol jenerikler arasına girer. Rayyan'ı aldatması daha sonra topu yere çarptırıp vurması mükemmeldi. Tek çalım atma enerjisi var. İkinci veya üçüncüyü atamıyor. Ama bu da yeterli geliyor Süper Lig'deki takımlara karşı."

"BEŞİKTAŞ'A GELSE SAVUNMANIN KRALI OLUR"

"Kaan Ayhan, Galatasaray'da 4 farklı bölgede oynadı. Stoper, sağ bek, sol bek, ön libero. Buna rağmen normalde hamle oyuncusu, yedek kalıyor Galatasaray'da. Beşiktaş'a gelse savunmanın kralı olur. Attığı gol de bana Philipp Lahm'ı hatırlattı."

"BARIŞ, BOEY'İ ARATMAZ"

"Kaan için ne söylüyorsak Barış adına da aynısı geçerli. 5 farklı mevkide oynuyor. Forvet, sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat. Bunlar gerçekten normal şeyler değil. Büyük övgüleri hak ediyorlar. Sacha Boey gitse sağ bekte de oynar yani. Eğer bu şekilde ivme kaydederse aratmaz da." şeklinde konuştu.