Özbek, maçtan önce Fenerbahçe kulübünden bir talepte bulund ancak geri dönüş alamadı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şahsen değil, yönetim adına 16 kişilik yere ek olarak + 16 kişilik yer talebinde bulundu. Fenerbahçe'den ise henüz bir cevap gelmedi. 

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da ona çok saygı duyuyorum!" Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da ona çok saygı duyuyorum!"

Not: Galatasaray şu ana kadar tüm rakip yönetimleri yemekli ağırlamayla karşılamıştı.

DERBİYE YOĞUN TALEP VAR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbide protokol tribününe yoğun talep var. Maça Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile bazı bakanların yanı sıra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı bekleniyor.

Maçı protokolde izleme hakkı bulunan Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İl Jandarma Alay Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve Mit Bölge Başkanı da yine koruma veya korumaları ile beraber protokol tribününde yer alabiliyor.

Protokol tribününde yerleşimi Fenerbahçe kulübü ile koordineli olarak tertip eden GSGM ise büyük sıkıntı yaşıyor. Derbi için yer isteyen ve protokolde bulunma hakkı olan bazı rektörler ile bölge ve il müdürlerine ayrıca GSGM tarafından protokol tribününde biletleri olan kişilere olumsuz yanıt verilmek zorunda kalındı.

(Burhan Can Terzi / Fotospor)