Tüzemen'in yorumları şöyle:

"ALİ KOÇ'A BİLGİ AKTARIYORLAR"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ciddi bir gerilim ve demeç savaşı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı camiadan Fenerbahçe yönetimine bilgi sızdırıldığı iddiaları var. Siz bu konuda bir şey duydunuz mu?

Galatasaray siyasetinin içinde yer alan bazı isimler, hatta başkanlık makamına oturan insanlar, Başkan Vekili Erden Timur'u hedef haline getirmeye çalışıyorlar. Timur ile ilgili Fenerbahçe yönetimine ve özellikle de Başkan Ali Koç'a, "Kırılgandır, duygusaldır. Üzerine giderseniz bırakır gider" gibi bilgiler aktarıyorlar. İsmini vermek istemediğim bir kişinin, bu konuda Başkan Koç'a bazı bilgiler aktardığı konusunda iddialar duydum.

Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi Fatih Portakal, Galatasaray'dan özür diledi

"OTYAKMAZ'DAN HELALLİK İSTEDİ"

Bunun için aradığım Erden Bey'i Dubai'de buldum. İddiayı kendisine sordum. Erden Bey de kulağına bu yönde bir şeyler geldiğini ve şahsını yıpratmak adına bazı insanların çalıştığını vurguladı. Hatta Başkan Koç'un, Galatasaray Başkanı'nı düelloya davet ettiği metinde ortaya koyduğu maddeler, aslında Erden Timur'u kapsıyor. Galatasaray siyasetinde, Erden Timur aleyhine çalışan bu insanları 'Brütüs' olarak görüyorum. Bu yapılan hainliktir... Ayrıca Timur, hakemlerle ilgili 2 kez konuştu ve tam 4 kez 'Ligi bitirmeyiz' sözünün yanlış olduğunu vurguladı. Erden Bey o kadar naif bir insan ki Sivas maçında yaşanan ofsayt tartışması hakkında hakemin hata yaptığını vurguladı ve Başkan Mecnun Otyakmaz'ı arayıp kendisinden helallik istediğini duydum. Başkan Otyakmaz'ın da "Bunlar futbolun içinde olur" dediği bilgisi bana ulaştı.

"KOÇ, ÖZBEK'İN ÇOCUĞU YAŞINDA"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un karşılıklı tartışma çağrısına katılmayacağını açıkladı. Dünkü Divan toplantısında da "Onları kendi sahalarında 3-0 yendik. Bizi sahanın dışına çekmeye çalışıyorlar" dedi. Fenerbahçe tarafı ise, "Galatasaray zaten sürekli saha dışı açıklamalar yapıyor" diye tepkili. Siz ne diyorsunuz?

"ÜZERİNDE 3 CEKET VAR"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Allah ömür versin, 55 yaşında. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise Allah sağlık versin, 74 yaşında. Üç aşağı beş yukarı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Özbek'in çocuğu yaşında. Başkan Koç'un üzerinde üç tane ceket var. 1-F.Bahçe Başkanlığı, 2-Kulüpler Birliği Başkanlığı, 3-Koç Holding'in veliahtlığı.

"HİÇ YAKIŞIK DEĞİL"

Sayın Başkan Ali Koç'un, baş başa yemek yemek varken, babası yaşında sayılabilecek bir Galatasaray Başkanı'nı düelloya çağırması hiç yakışık almadı. Koç Holding'in veliahtı olan bir kişinin kavgacı bir tutum yerine uzlaşmacı bir tavır sergilemesini beklerdim. Çünkü aldığı eğitim Ali Koç'a uzlaşmacı bir tavır sergilemesini işaret ediyor. Kavga kimseyi mutlu etmez. Nedense Ali Koç, tıpkı Aziz Yıldırım gibi davranıp sürekli Galatasaray üzerinden bir siyaset kurmaya çalışıyor. Kendi ailesi içinde Galatasaraylı olanlar yok mu? Koç Holding ile ticaret yapan Galatasaraylılar yok mu? Bence Sayın Koç, kavga kültürünü bir kenara bırakıp Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya gelmeli, baş başa konuşmalı ve iki çınarlık kulübün birbiriyle çatışmasına son verecek adımı atmalı. Bu arada Başkan Dursun Özbek'in saha içinde kalıp düelloyu kabul etmemesini bir büyüklük ve olgunluk olarak görüyorum.

(Sabah)