FUTBOL

Ali Koç'tan çifte standart! Beşiktaş'a var Galatasaray'a yok

Süper Lig'in 27.haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş Pazar günü saat 20:30'da karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

Beşiktaş yönetimi, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin imzasıyla Fenerbahçe'den 30 kişilik loca talebinde bulundu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bu talebi hemen kabul etti.

Beşiktaş'a 30 kişilik locayı kabul etti, Galatasaray'ın teklifini reddetti

Beşiktaş yönetimine derbi için 30 kişilik loca tahsis eden Fenerbahçe yönetimi, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Sarı-kırmızılı yönetimin aynı talebini kabul etmemişti. Galatasaraylı yöneticiler locada, Erden Timur ve Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyeleri ise VIP tribünlerinde oturmuştu.

"Devreye Rahmi Koç girdi" iddiası

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un babası Rahmi Koç'un Beşiktaş taraftarı olduğu biliniyor. Koç, sezon başında "Beko" markalı firmayla Beşiktaş'la cömert rakamlar karşılığında sponsorluk anlaşması da imzalamıştı.

Ali Koç'un Beşiktaş'a yaptığı bu ayrıcalığın altında yatan sebep olarak Rahmi Koç'un devreye girdiği iddia edildi.

Şenol Güneş ilki başarmak istiyor

Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbilerine bordo-mavi takım elbiseyle çıkan Şenol Güneş'e Sarı-lacivertli taraftarların nasıl bir tepki vereceği şimdiden merak konusu oldu. Güneş, 6 farklı takımla Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 21 kez rakip oldu ve bu maçlardan galibiyet çıkaramadı.

70 yaşındaki deneyimli hocanın Fenerbahçe deplasmanından aldığı tek galibiyet Bursaspor'ın başında Türkiye Kupası Yari Final maçından geldi. Yeşil-beyazlı ekibin başında Volkan Şen, Fernandao ve Şamil Cinaz'ın golleriyle 3-0 galip ayrılmayı başarmıştı.

Derbinin hakemi belli oldu

2 Nisan Pazar günü saat 20:30'da oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy, 4.hakem olarak da Kadir Sağlam düdük çalacak.

Bu arada derbinin iddaa oranları da açıklandı. Fenerbahçe'nin galibiyetine 1.72 oran, konuk ekip Beşiktaş'ın oranı 3.71 olarak belirlendi. Müsabakanın berabere bitmesine ise 3.56'lık oran verildiği duyuruldu.

Okan Buruk: "Derbinin skoru bizi ilgilendirmiyor"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor maçı öncesi oyuncularıyla sık sık iletişim kuruyor.

48 yaşındaki teknik adam son olarak öğrencilerine: "Derbiden çıkacak sonuç bizi ilgilendirmiyor. Kendi önümüze bakacağız. Önümüzdeki maçları kazandığımız takdirde şampiyon biziz. Her şey bizim elimizde. Maçlarımızı alıp rakipleri strese sokmaya devam edeceğiz." dedi.

Abone Ol