Koç, bu sezon lig maçlarına yıldızsız formayla çıkacaklarını belirtti. 56 yaşındaki Başkanın sözleri şöyle...

"DURSUN ÖZBEK'İN HİTABET YETENEĞİ YOK"

”Bir Galatasaray yöneticisine 'TV'ye çıkalım.' dedim, bana Dursun Özbek için 'O seninle TV'ye çıkamaz, hitabet yeteneği yok' dedi.”

1959 ÖNCESİ İÇİN AÇIKLAMA

"1959 öncesi için komisyon kuruldu. Doğru ama geç kalınmış karar. İnşallah karar verilir. Yoksa gereksiz tartışmalar devam edecek. Çok bekledik, acelemiz yok. Tarih gerekli şekilde araştırılsın. Türk topraklarında 1959'den önce futbol oynanıyordu ya da oynanmıyordu! Buna karar verilmeli! Bizim amacımız rakibimize üstünlük kurmak değil. Onlar için tarih hiçbir şey ifade etmiyor. Bunlar ilgili kurumlara baskı yapmaya çalışıyor. Ülkemizde bu durum var. Biz hakkımızın peşindeyiz. Biz efsanelerimizin emeklerinin peşindeyiz. Bu Fenerbahçe'nin değil, Türk futbolunun tarihi konusu. Süreç ilerledikçe pek çok takım çıkacak. Beşiktaş'ın da 5 şampiyonluğu var. Trabzonspor'un da talebi oldu, onu daha incelemedik. Bu Fenerbahçe ile Galatasaray'ın kavgası değil. Hakkımızı hukuk dışı söylemlerle gasp etmeye çalışanlarla anladıkları dilden mücadele edeceğiz. Bu kadar basit. İnanıyoruz ki, TFF en doğru süreci işleterek; kararlarını verecektir."

"YILDIZSIZ FORMA İLE ÇIKACAĞIZ"

Panathinaikos, Fatih Terim ile yollarını ayırdı! Panathinaikos, Fatih Terim ile yollarını ayırdı!

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Kupa seremonisine 5 yıldızla çıktık. Komisyon kurulmasaydı, 5 yıldız ile çıkmaya devam edecektik. Küme düşmeye kadar cezası var. Hodri meydan duruşu yaptık. TFF'nin yaklaşımını doğru buluyoruz. Komisyon kararına saygı göstermek, TFF'yi baskı altına almamak için yıldızsız forma ile çıkacağız. Bizim amacımız süreci tetiklemekti. Biz son derece tatminiz."