Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Bir daha Fenerbahçe maçı yönetemez." dediği Ali Palabıyık'la ilgili MHK, yeni bir karara imza atacak. Erkan Özdamar'a 2 ay sonra şans veren kurul, Ali Palabıyık'a da şans vermeyi düşünüyor.

"BAŞAKŞEHİR - GALATASARAY MAÇINI YÖNETSİN"

Lala Orta önderliğindeki yeni MHK üyeleri Ali Palabıyık'a Mart ayında maç vermeye başlayacak. Asıl sürpriz iddia ise FIFA kokartlı hakemin yüksek puan alması adına "Başakşehir - Galatasaray maçında görev alsın" fikri ön plana çıktı. MHK, Palabıyık'a bu ay tansiyonu düşük maçlarda görev vererek yavaş büyük maçlara ısındırmaya çalışıyor. İlk olarak Başakşehir - Galatasaray mücadelesinde düdük çalması planlanıyor.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'daki en kötü maçını oynadı..." Ahmet Çakar: "Galatasaray'daki en kötü maçını oynadı..."

DÜDÜK ASTIRMAYA VE SEZONU KAPATMAYA KARŞI ÇIKTILAR

MHK Başkanı Lale Orta, çok büyük skandal yaşanmadığı sürece hiçbir hakemin aforoz edilmesini istemiyor. Tam tersi hakemlerin potansiyelini ortaya çıkarıp onlardan daha fazla verim almanın yollarını arıyor.

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçından sonra TFF'ye çıkarma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 41 yaşındaki hakemin sezon sonuna kadar görev almamasını istedi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise böyle bir şeyin mümkün olamayacağını aktardı.