İtalya'dan Tuttomercato'nun haberine göre sezon bitimiyle iki takım da sezon sonunda Galatasaray'a resmi teklif yapacaklar.

Dest'in yerine Boey

İtalya ekibi Milan, Barcelona'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Sergino Dest'in bonservisini almayacak. Dest'in yerine ise Galatasaray forması giyen Sacha Boey'i kadroya katmak istiyor. Dest'in yüsek bonservisi ve beklenen performansa ulaşamaması sonrası yeni sezonda kadroda düşünülmeyecek.

Avrupa'da gözde

Galatasaray'da gösterdiği performans sonrası Avrupa ekiplerinin dikkatini çeken Sacha Boey, daha önce Liverpool ve Tottenham'ın listesine girdiği iddia edilmişti. Son olarak ise Arsenal listeye ekledi. Fransız basınında yer alan habere göre genç bek oyuncusu Aston Villa, Marsilya, Lyon ve Udinese gibi ekiplerin transfer listesinde yer alıyor.

Sacha Boey'un alternatifi Ola Aina

Galatasaray, Sacha Boey'in sezon sonunda yüksek bonservisle takımdan ayrılması durumunda yerine gelecek oyuncuyu belirledi. Sarı-Kırmızılılar, Torino forması giyen Ola Aina'yı gündemine aldı. TRT Spor'da yer alan habere göre, İtalyan ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki futbolcunun da olası bir teklife sıcak bakabileceği öğrenildi.

Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

Ola Aina'nın; sağ bekin yanı sıra, sol bek ve sağ açıkta da görev yapabiliyor. Nijeryalı futbolcu, Torino formasını giydiği 110 maçta 2 kez fileleri havalandırdı, 7 gol pası verdi.