Ülkemizde Galatasaray forması giyen Faryd Mondragon ve Fenerbahçe forması giyen Bruno Alves ile birlikte Shevchenko, Thuram ve Costacurta gibi eski yıldızların da menajerliğini üstlenen eski futbolcu Oscar Damiani, Zaniolo'nun transferine ilişkin konuştu.

Ümit Karan: "Al Manchester City'de oynat sırıtmaz..." Ümit Karan: "Al Manchester City'de oynat sırıtmaz..."

"TÜRKİYE'DE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPABİLİR"

Damiani, "Galatasaray önemli bir takım. Zaniolo, Türkiye'de yeni bir başlangıç yapabilir. Ayrıldığı için çok üzgünüm çünkü o olağanüstü özelliklere sahip bir oyuncu. Türkiye'den yeniden bir çıkış yakalayabilir." ifadelerini kullandı.

ZANİOLO TRANSFERİNİN RAKAMLARI

Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Zaniolo transferi için Roma'ya 15 Kasım 2023 tarihinden başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitte 15 milyon Euro kesin transfer bedeli ödeneceği, futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda elde edilecek kesin transfer bedeli karının yüzde 20'sinin İtalyan ekibine verileceği aktarıldı.

Bu sezondan başlamak üzere 4,5 sezon için sözleşme imzalanan futbolcuya, 2022-2023 sezonu için net 900 bin, diğer sezonlar için net 2 milyon 750 bin Euro sezonluk maaş ödeneceği kaydedildi.

Ayrıca Roma ile tüm gelirleri depremzedelere bağışlanmak üzere 2023 yılı içerisinde hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.