Televizyon ekranlarının geçtiğimiz sezon en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Aziz, yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor. Son dönemlerde dizinin yeni sezonu için çalışmalar başlamışken, izleyici kendisini nasıl bir sezonun beklediğini merakla beklemeye başladı.

Aziz dizisinin yeni sezonunda kadroya katılacak oyuncular arasında sosyal medyada çeşitli isimler gündeme gelmeye devam ediyordu. Şimdilerde magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre gelecek kadın oyuncu netleşti.

Melisa Aslı Pamuk Dizi Kadrosuna Dahil Olacak

Basına yansıya yeni haberlere göre dizinin yeni kadın başrol oyuncusu güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk olacak. Dizinin ilk sezonunda kadın başrol oyuncusu Damla Sönmez olarak biliniyordu. Ancak sezon finali yapmadan önce Damla Sönmez beklenmedik bir şekilde dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Sezon finalinden önce böyle bir ayrılık yaşanması çeşitli soru işaretlerini gündeme getirdi. Dizinin ikinci sezonunda izleyiciyi ekrana bağlamak için nasıl bir aksiyon alınacağı da merak ediliyordu.

Aziz dizisinin senarist krizi yaşamasının ardından ünlü senarist Eylem Canpolat diziden ayrıldı. Sonrasında diziye yeni bir senarist ile devam edilmesine karar verildi. Yeni sezonda güçlü bir hikayenin anlatılması ve oyuncuların da yeni sezon için oldukça umutlu olmaları heyecana neden oldu.

Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosunda birtakım değişiklikler olması bekleniyordu. Özellikle dizinin kadın başrol oyuncusu konusunda karar verildi. Melisa Aslı Pamuk yapılan görüşmelerin ardından dizinin kadrosuna dahil oldu.

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

Aziz Dizisinin Senaryosu Merak Ediliyor!

Melisa Aslı Pamuk’un yeni sezonda Aziz dizisinde nasıl bir karaktere hayat vereceği ise henüz bilinmiyor. Senaristlerin uzun süredir üzerinde çalıştığı ve bu konuda titiz davrandığı senaryonun, yeni sezonda izleyiciyi oldukça mutlu edeceği düşünülüyor. Aziz dizisinin kadrosuna katılması muhtemel olan isimler arasında Yurdaer Okur’da yer alıyor.