Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ezeli rakibi Fenerbahçe'de Ali Koç'un ardından Aziz Yıldırım'ın aday olmasından sonra önümüzdeki sezonun planlarını yapma adına şimdiden yöneticilerine önemli brifingler verdi.

İşte Başkan Özbek ve kurmaylarının aldığı kararlardan öne çıkanlar şöyle...

- Son 2 sezonda Futbol A.Ş'de başarılı işlere imza atan Erden Timur'a projelerde de istediği yetkiler verilecek. Fatih Demireli'nden sonra Cenk Ergün de kendisine yardımcı olacak.

Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı" Uğur Karakullukçu: "Cenk Ergün Galatasaray'ı batıracaktı"

- Şampiyonluk resmiyet kazandıktan sonra yaz transfer döneminin bütçesi belirlenecek. Scout ekibi ve Okan Hoca'dan gerekli transfer raporları istenecek. Kısa sürede yeni isimler en geç ikinci kampa yetişecek. Bu noktada listede hangi futbolcuların olduğuna dair basına herhangi bir bilgi sızması olmayacak.

- Söz verdiği gibi kardeşi Mehmet Özbek'e Sportif A.Ş'de herhangi bir görev vermeyecek. Taraftarın ve kongre üyelerinin tepkisi de bu kararı almasında büyük rol oynadı.

- İç transferde hareketlilik devam edecek. Son haftalarda verdiği katkıyla adeta dümene geçen Mertens'in sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak.

- Okan Buruk'un sözleşmesi hem uzayacak hem de TL cinsinden ciddi oranda zam yapılacak.