Ali Koç'tan Erden Timur'un demeçlerine cevap Ali Koç'tan Erden Timur'un demeçlerine cevap

Genç oyuncu, yaptığı özel çalışmaların meyvesini toplamaya başladı...

DAHA FAZLA MESAİ HARCIYOR

Geçen sezonun yaz transfer döneminde Ankara Keçiörengücü'nden takımından gelen ve performansı ile sınıfı geçemeyen 22 yaşındaki genç kanat, bu sene çok farklı bir görüntü ortaya koydu. Her idman sonrası ekstra şut ve hava topu çalışan, fiziksek ve dayanıklılık anlamında da dahala fazla mesai harcadığı için bu duruma gelen Barış Alper'deki değişim hemen etkisini gösterdi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon sağ ve sol kanat ağırlıkta olmak üzere 16 Lig maçında görev alan Barış Alper, 3 gol ve 1 asist kaydetti.

Sene başında da Rezerv Lig'de şov yapan genç hücumcu, çıktığı 2 maçta 4 gol, 4 asist yapmıştı.

OKAN BURUK'TAN GEÇER NOT

Teknik direktör Okan Buruk'tan "Tam Not!" alan Barış Alper Yılmaz'a bu sezon birçok teklif yapılmıştı. Buruk, oyuncusunu ısrarla takımda tutmak istedi.

ICARDİ'NİN YEDEĞİ OLACAK

Bu arada Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis'in fiziksel anlamda düşüş yaşadığı gözlemlendi. 38 yaşındaki Fransız futbolcunun ön alanda baskı ve fiziksel güç olarak eski performansının uzağında olduğu öğrenildi. Bu sezon gösterdiği futbol ve büyük maçlardaki kritik golleriyle Avrupa’nın da dikkatini çeken Mauro İcardi’nin yedeği bu nedenle Barış Alper Yılmaz olacak.

GÖREVİ: SAHTE 9

Teknik ekibin, bitiricilik ve ekstra şut çalışmaları ile uzun süredir üzerine düşdüğü Barış Alper Yılmaz’ın performansından son derece memnun olduğu kaydedildi. Fizik güç ve bitiricilik konusunda kendini geliştiren genç oyuncu, Sarı-kırmızılı takımın ikinci golcüsü olacak. Yeni transfer Nicolo Zaniolo’nun da transfer edilmesi ile kanatlarda, hücum bölgesinde alternatif sayısı artan Okan Buruk’un bazı maçlarda derbide olduğu gibi Barış Alper’i 'sahte 9' olarak da kullanacağı belirtildi.