Genç teknik adam, bu maçta aldıkları 4-1'lik mağlubiyeti 7-0'lık Galatasaray mağlubiyetine benzetti. Belözoğlu'nun maçtan sonraki demeçleri şöyle...

"ACI VERİCİ SENARYO"

"Ülke puanına bu sene bence iyi hizmet eden takımlardan biriyiz. Çeyrek finale kalmak isterdik ama olmadı. Çok üzgünüz. 14. maçımızı oynadık, 8 galibiyet aldık. Kulübümüzün 50 maçta 17 galibiyeti var, 8 tanesi bize nasip oldu. Ne yazık ki yenilmek konusunda da bazı acı verici senaryolar oldu. Bu da benim hocalık nasibimmiş. Oyuncularıma teşekkür ediyorum."

GALATASARAY ÖRNEĞİ

"Galatasaray maçında da benzer bir durum olmuştu. Geldiler, gol yedik. Geldiler, gol yedik. Bugün de geldiler gol yedik, geldiler gol yedik."

Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı

"ÖZÜR DİLİYORUM"

"Buraya gelip bizi destekleyen herkesten özür diliyorum."

"ÇOK ENTERESAN BİR MAÇ OLDU"

Galatasaray maçıyla bu karşılaşmanın benzer senaryo olmadığını ifade eden Belözoğlu, "Bu maç özelinde bir daha kariyerimde bu tip maç yaşar mıyım bilmiyorum. Bizi teknik adamı rahatsız edecek bir durumu da yoktu. Çok enteresan bir maç oldu. Çocukların vurdumduymazlığını, gösterdiğimizi uygulamama adına bizi teknik adam olarak kenarda rahatsız edecek durum da yoktu. Ritim ve tempo konusunda eksikliğimiz olduğunu ön görüyorduk. Kendi içimizde de söylüyorduk. Yaşanılan süreç, Dünya Kupası arası, onun üstüne ne yazık ki deprem felaketi bu tempoyu da olumsuz anlamda etkiledi. Bu 2-3 tane parametreden bir tanesi de bu olabilir, oyundan kopuş sebebi" şeklinde konuştu.