25 yaşındaki futbolcunun kendisini toparlaması gerektiğini ifade eden Batuhan Karadeniz, Kerem'in Sarı-kırmızılılardan ayrılabileceğini söyledi.

"KİMSE SENİN NAZINI ÇEKMEZ!"

"Maalesef Kerem'in Galatasaray dışında herhangi bir büyük takım tecrübesi bulunmuyor. Altyapıda oynadığı takımlar da öyle büyük takımlar değil zaten. Başakşehir'in altyapısında tutunamadı. Yani başka kulüplerde yaptığın kaprisleri Galatasaray'da yapamazsın. Burada kimse senin nazını çekmez. Senden önce Hagi'ler, Jardel'ler, Arda'lar, Drogba'lar geçti. Seni tek kalemde silerler haberin olmaz."

"AŞAMIYORSAN GİT!"

"Statta ıslıklayanlara ben de tepki gösteriyorum. Yaptıkları kesinlikle yanlış ama bunu sürekli savunma mekanizması haline getirmene gerek yok. Zamanında Arda Turan'a da yaptılar, adam ağzını açmadı Galatasaray taraftarına. Sen eğer bu sorunları taşıyamayacağına inanıyorsan, büyük takımın büyük sıkıntılarını aşamıyorsan git."

"BABEL HAKLIYMIŞ"

Galatasaray yönetiminden Süheyl Batum'a cevap Galatasaray yönetiminden Süheyl Batum'a cevap

"Galatasaray'da süre almayanlardan Zaha'yı görüyoruz. Adamın mesela bir mizacı var. Ama sorununu çözebilirsin. Bir iki gol atar, asist yapar kendine gelir. Kerem'de bu yok. Kırılmaları derin ve uzun yaşıyor. Babel, 2.5 sene önce Ajax'a Kerem'i değil Yunus Akgün'ü önermiş. Adam haklıymış vallahi. Bak Yunus Leicester'da şampiyon oldu." dedi.