Benim Adım Melek 23. Bölüm İZLE TRT 1 Benim Adım Melek son bölüm full tek parça izle, TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek 23.Bölüm ile Çarşamba akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

23 bölümü deviren Benim Adım Melek, heyecanın zirvede olacağı 23. yeni bölümü ile 4 Mart akşamı ekranlarda. Benim Adım Melek yeni bölümde neler olacak? Benim Adım Melek 23. bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm izle, Benim Adım Melek canlı izle, Benim Adım Melek 4 Mart bölümü izle, Benim Adım Melek 23. bölüm fragmanı, Benim Adım Melek yeni bölüm izle, Benim Adım Melek son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde..

BENİM ADIM MELEK 23. BÖLÜM FULL İZLE (SON BÖLÜM İZLE)

23.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Defne ve Ömer, kazadan kurtulabilecekler mi?

Kaza alanında her şeye tanık olan kişi ne yapmayı planlıyor?

Zümrüt, deliye dönmüş halde neler olduğunu anlamaya çalışırken Cumali, yine Melek’i suçlamaya devam eder. Halil, herkesi susturmak isterken Melek’in ana yüreği daha fazla dayanamaz ve bulunduğu ortamdan nereye gideceğini bilemez bir halde çıkar gider.
Bu olay Alpay’ın babalığını açığa çıkarmıştır. Adnan için hazırlanan plan ise çoktan işlemeye başlamıştır ya da Kenan öyle zannediyordur. Hastanedeki tedirgin bekleyiş devam ederken yoğun bakımdan gelen kalp cihazının sesi kimleri gözyaşlarına boğacaktır?