BİM Aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. BİM 3 Ocak 2020 aktüel ürünleri ve BİM ürünleri haberimizde. Bim 3 Ocak 2020 aktüel kataloğuna ait görsellerin sosyal medyaya düşmesinin ardından yeni kampanya döneminde müşterilere sunulacak olan aktüel ürünler gün yüzüne çıkmış oldu. Peki 3 Ocak 2020 Bim aktüel kataloğunda neler var? 3 Ocak Cuma günü Bim marketlerine gidecek müşterileri neler bekliyor? Bim 3 Ocak kataloğuna göre reyonlardaki yerlerini alacak olan Bim aktüel ürünleri neler? İşte bu soruların cevabı:

BİM 3 Ocak 2020 Aktüel İndirim Kataloğu

Bim 3 Ocak 2020 aktüel kataloğunu incelediğimizde yeni yılın ilk günlerinde muhteşem ürünlerle dolu dolu bir kampanya dönemi ile karşılaşacağımızı söyleyebiliriz. Bu ürünler arasında elektronik, elektrikli ev aletleri ve tekstil ürünleri ön planda. Yeni Bim aktüel kataloğunun ilk sayfasını incelediğimizde bizleri elektronik ürünler karşılıyor. Vestel Türkiye garantisi altında 2 yıl garantili olarak satışa sunulan, 8MP arka kameralı, 5MP ön kameralı, 8GB dahili hafızalı, 4,5G uyumlu Vestel Venüs Go Cep Telefonu 529 TL. Çift kademeli ışık ayarına sahip, 30 adet SMD led içeren 2 yıl garantili Starcom 30 Led Işıldak 29,90 TL.

Isıya dayanıklı plastik gövdesi ile dikkat çeken, 3 farklı güç kademesi ile çalıştırabileceğiniz, termik kesici emniyet sistemli, sıcak ve soğuk kullanım özellikli ve 2 yıl garantili Kumtel Fanlı Isıtıcı 59,90 TL. Parçalayıcı ve doğrayıcı fonksiyonlarının ikisini birden bünyesinde barındıran, paslanmaz çelik blender ve mikseri ile dikkat çeken, 2 kademeli ayarlanabilir hız fonksiyonlu ve 2 yıl garantili Fakir Rhapsody Blender Set 159 TL. Bimde bu hafta geçerli olacak 3 Ocak Bim aktüel kataloğunda minikleri sevindirecek türden ürünler de yer alıyor. Banyo yapmayı eğlenceli hale dönüştüren aynı zamanda fiziksel ve zihinsel gelişime yardımcı Banyo Oyuncakları 11,90 TL. Farklı renk seçeneklerine sahip Sevimli Oyuncak Telefon 9,95 TL. Ek ve biç mantığı ile üretilmiş Çim Adam 3,95 TL. Antibakteriyel özelliği ile dikkat çeken Pilsan Playmat Yer Karosu 27,50 TL. Türkiye İş Bankası yayınlarına ait Değerler Eğitimi Karma Kitaplar 6,95 TL. Kız Çocuk Aksesuarlı Terlik 19,90 TL.