Senegalli yıldız Badou Ndiaye’nin yerine o kalibrede bir 8 numara arayan Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim geldi... kısa süre öncesinde Leverkusen’in sol kanat oyuncusu Paulinho için kiralama teklifi yapan Galatasaray’ın Talisca’ya teklif yaptığı ile ilgili iddialar gündeme gelmişti.

Çin’den yılda 9 milyon Euro kazanan sambacının Türkiye’ye gelmesinin imkansız olduğu ortamda iki oyuncunun da menajeri olan Carlos Leite’nin İstanbul’a geldiği ortaya çıktı. Leite’nin Abdurrahim Albayrak’la yaptığı görüşmede, ''Arap kulüplerinin başı Çin takımları gibi dertte. Josef sakatlandığı için takımı göndermek istiyor. Bir girişiminiz olabilir mi?'' sözlerini kullandı.

Josef'in menajerinden Diagne için yardım sözü

Bu arada İstanbul’a gelen Carlos Leite’nin Galatasaray’ın, Diagne’yi Shabab’a satma sürecine dahil olduğu ortaya çıktı. Abdurrahim Albayrak’la görüşen Leite’nin, ''Yeni çıkan karar sonrasında Suudi Arabistan’da sıkıntılı bir süreç başlayacak. Eğer Diagne, Arabistan’a gidecekse, Çin’deki bağlantılarımı devreye sokarım.'' dediği bildirildi.