Eski hakem Bünyamin Gezer'in tespitleri...

"ÖYLE VEYA BÖYLE ŞAMPİYON OLACAĞIM DEDİ"

"Okan Buruk ben takımıma güveniyorum dedi. 2 maçta 5 puan kaybeden takımına, özellikle derbide farklı mağlup olan takımında Kazımcan'ı değiştirdi. İdael 11'im bu dedi, öyle veya böyle şampiyon olacağım dedi"

"BU GALİBİYET SAYESİNDE KONUŞULMADI"

"Maçta bu tip stresli durumlar bir beraberlik veya mağlubiyet getirirse 14 maçlık seriyi tepetaklak eder. Okan hocayla olacak mı, neden kadroyu değiştirmedi, Muslera neden formsuzdu gibi şeyler konuşulacaktı ve konuşulmadı bu galibiyet sayesinde"

"HAKEM 'SES DUYAMIYORUM' DEDİ"

"Daha maçın 4. dakikasında hakem Halil Umut Meler, bir yerde tribünlerdeki tezahürattan 'kulaklığı duyamıyorum' işareti yaptı. Bu taraftar baskısı hem takımını hem de rakibi etkileyen hüviyette bir hareket."

"FENERBAHÇE'DEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİK"

Galatasaray yönetiminden Erden Timur'a destek açıklaması Galatasaray yönetiminden Erden Timur'a destek açıklaması

"Şampiyonluk yarışına Beşiktaş da girdi artık dimi. Beşiktaş taraftarı da kendi sahasında coşkuyu gösterebiliyor. Galatasaray taraftarı bu maçta 4. dakikada hakeme 'kulaklığı duyamıyorum' işareti yaptırttı. Fenerbahçe'den böyle birşey gördük mü? Bu sezon hiç göremedik"

"EMRE HOCA BUNLARI DÜŞÜNMÜŞ AMA KULLANAMADILAR"

"Oyunu süper oynarsın kimse konuşmaz, bugün sonuç lazımdı Galatasaray'a onu da aldılar. Şu var, Figueredo 3 kez ofsayta düştü, bir çık kardeşim artık ofsayttan. Deniz Türüç adam geçiyor, Serdar o alanları kullanmaya çalışıyor. Emre hoca bunu düşünmüş hızlı hücumcuları kullanmayı ama kullanamadılar"

"NEDEN HALİL UMUT MELER'E MECBUR KALDIK"

"Türkiye neden Halil Umut Meler'e mecbur kaldı. Daha önce mecbur değildi yöneten yönetiyordu. Bu hale getirmemek lazım. Bir hakeme 6-7 tane derbi neden veriyorsunuz, vermeyin. Diğer hakemler de şans bulsun. Şimdi turnuvaya gidecek zaten, Fenerbahçe derbisinde ona görev veremeyecekler"

"BOEY OKAN HOCA İTİRAZ ETTİ DİYE SARI GÖRDÜ"

"Boey neden sarı kart gördü, Okan hoca itiraz etti o da arkasından etti. Bir taca bu kadar itiraz edemezsin. Okan hoca daha dikkatli olması lazım. Bir durum olur işaret edersin birşey yaparsın ama sürekli böyle yaparsan maçı kaçırırsın"