Elmas'ın sözleri şu şekilde:

"BENİM BİR ALAKAM YOK"

"Tedbir kalktı ama üyemiz, istinaf başvurusu yaptı. Bizim bilgimiz yokken, 16:00 civarı böyle bir kararla ilgili şeyler ortada dolaşmaya başladı. Kim servis ettiyse, bir gün önceden bu kararı biliyorlardı. Sonra bize linç başladı. Bu kararla benim alakam yok."

"Mahkemenin aldığı tedbir kararı sonrasında bizim bir talebimiz olmamasına rağmen bizim seçime girebilme şansımız doğdu. Ancak bizim böyle bir talebimiz olmadığı için adaylar görüştük ve tedbir kararını kaldırttık."

"İTİBAR SUİKASTİ YAPILDI"

Faruk Süren'den Galatasaray yorumu: "Bizans gibidir..." Faruk Süren'den Galatasaray yorumu: "Bizans gibidir..."

"Bu kararın sonrasında ciddi bir itibar suikastı yapıldı. Alınan tedbir kararını benim aldırdığıma dair iddialar yayıldı. Ben davanın sonucunu bu sabah öğrendim."

"İTİRAZIMIZ REDDEDİLDİ"

"İki aday da 21-28 Mayıs tarihlerinde seçimin gerçekleşmesini istedi. Tedbirin kaldırıp seçimin 30 Nisan'da gerçekleşmesi durumunda dahi bizim adaylık niyetimizin olmadığını mahkemeye iletip itirazda bulunduk ancak itirazımız reddedildi."

"İstifa etseydik, Galatasaray başsız kalırdı. TFF Başkanlık seçimi, yayın ihalesi gibi konular varken bunu göze alamazdık."

"25 milyon euro ek gelir yaratmış, sunduğu bütçeye uymuş bir yönetimi mali açıdan da ibra etmemeye çalıştılar."

"Galatasaray'ı sosyal medya baskısıyla yönetmeye çalışırsak Galatasaray'ın yazın yapacağı Bankalar Birliği ödemesinde yaşayacağı sıkıntılar büyük olur."

"İbra olmamamız için seçim öncesi klasörlerle disiplin evrakları gelmeye başladı. Galatasaray'da hiçbir şey göründüğü gibi değil. Galatasaray'ın borcunu ödeyemeyerek kayyuma devredilmesini isteyen bir güruh var."

SEÇİM TARİHİ HAKKINDA

"Herkes bizden seçim tarihi bekliyor. Fakat Galatasaray'ın geleceğini ciddi bir şekilde etkileyecek kararla ilgili istişareler yapmak istiyoruz. Seçimle ilgili tarihi açıklamayı önümüzdeki haftaya bırakma kararı aldık."

ADAYLIK KONUSU

"Galatasaray'ı el birliğiyle bu konumdan çıkarmamız lazım. Şu anda benim adaylığımın konuşulacağı zaman değil."

(Sporx)