Buse Terim'in 3 yıl hapsi istenirken, Terim'in hapse gireceği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Buse Terim Bahçekapılı'nın başı sahibi olduğu markanın tanıtımı sırasında iş insanı İbrahim Salman’a ait bir logoyu kullanmasıyla hukuksal alanda derde girdi. Hapis cezası ile karşı karşıya gelen Buse Terim hakkında 3 yıl hapis cezası istendiği ortaya çıktı.

TERİM'İN KIZI HAPSE GİRECEK Mİ?

Şirketine ait bir logonun Buse Terim tarafında kullanıldığını gören İbrahim Salman, Buse Terim hakkında ihbarda bulundu. Terim'in marka hakkını ihlal etmesi yönündeki suçlamadan dolayı hakkında dava açılan Buse Terim'in 3 yıla kadar hapsi istendi.

2013 yılında markasının tescilin alan Buse Terim, İbrahim Salman'ın logosunu izinsiz olarak kullanmasında dolayı hukuksal alanda başı derde girerken haksız rekabet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Buse Terim Bahçekapılı başlatılan soruşturma kapsamında söz konusu ihlal suçlamasını reddetti. Başlatılan soruşturma kapsamında 3 yıla kadar hapsi istenilen Buse Terim'in birkaç gün sonra mahkemeye hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

İş insanı İbrahim Salman'ın hakkında öne sürdüğü iddialarının tamamen gerçeğe aykırı ve kötü niyetli olduğunu söyleyen Buse Terim Bahçekapılı, savcılığa verdiği ifadesinde 'Shop' ibaresini markasal anlamda kullanmadığını kendi tescilli markasının simgesi olan B işaretini ve intenet sitesinde İngilizcede mağaza olarak biline 'shop' kelimesini ekleyerek kullandığını anlattı. 

(Haber 365)