Süper Lig'den teklifler alan Seferovic, İspanya'dan Celta Vigo'nun teklifini kabul etti ve sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

TARAFTARLAR MEMNUN OLMADI

Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..." Ömer Üründül'den ilginç Icardi eleştirisi: "Herkes ona..."

Celta Vigo taraftarlarının bu transferden yeterince memnun kalmadıkları ortaya çıktı.

Galiçya yerel basınındaki yer alan ve Milliyet'in derlediği habere göre; La Liga'da kümede kalma mücadelesi veren takımın taraftarı daha iyi bir transfer harekatı yapılmasını bekliyordu ve Galatasaray ile yolarını ayıran ismin kadroya dahil edilmesinin taraftar için 'soğuk duş' olduğu belirtilerek şu değerlendirme yapıldı:

"Seferovic'in transfer edilmesi, teknik direktör Carlos Carvalhal'ın takımını güçlendirmek için kulüpten daha büyük bir çaba bekleyen taraftarlar için soğuk bir duş oldu."

Sosyal medya üzerinde birçok Celta Vigo taraftarının bu transferle ilgili olumsuz yorumları göze çarparken, Galiçya bölgesinde bulunan Vigo kentinin yerel basınından internet sitelerinde taraftarın nabzını ölçmek için anketler de yapıldı.

TARAFTARIN YÜZDE 92'Sİ TRANSFERİ BEĞENMEDİ

'Seferovic'in Celta'ya gelmesi sizi heyecanlandırıyor mu?' sorusuna katılımcıların yüzde 92'si hayır yanıtı verdi.

SEFEROVIC'TEN AÇIKLAMA

Vigo kentindeki Peinador Havaalanı'nda açıklamalarda bulunan Haris Seferovic "Benfica'dan takım arkadaşım Franco Cervi bana buranın denizi olan küçük bir şehir olduğunu söyledi" dedi.

Beraberinde getirdiği çantasında kıyafetlerinin yanı sıra bir de oyun konsolu söylediği belirtilen deneyimli futbolcunun 'Çünkü ailem yok ve tek başınayım' dediği aktarıldı.

BAŞKAN ARKA ÇIKTI

Celta Vigo Başkanı Carlos Mourino bu transfer için takımın birçok taraftarından farklı düşündüğünü ortaya koydu.

Başkan "Seferovic'in ligin ikinci yarısı için ulaşmak istediğimiz hedefler adına ihtiyacımız olan isim olduğuna inanıyoruz. Kendisi bir golcü olmasının yanında çok çalışkan ve bizim oyun tarzımıza uygun bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Benfica formasıyla 188 karşılaşmada forma giyen ve bu maçlarda 74 gole imzasını atan 30 yaşındaki forvet, Lizbon ekibinde 24 de asist yaptı.

Galatasaray dönemini ise 13 maçta 2 golle tamamladı, bu goller Kastamonu ve Ofspor filelerine gönderildi.