Başkanlık için kolları sıvayan Fatih Terim'in Vadi İstanbul'da ofis tutup bazı iş adamları ile görüşmeler yaptığı iddia edilmişti. Fakat Terim'in yakın isimleri bu haberleri yalanladı. Gelen bilgilere göre Terim, baskın seçimde aday olmak istemiyor. Çünkü camia bunu "Burak Elmas'tan intikam aldı." şeklinde yorumlayacak.

PLANI 2023'TE

Galatasaray'ın efsanesi şu sıralar İstanbul'a uğramıyor. Bodrum'daki yazlığında minik bir emeklilik yaşıyor. Camianın ağır topları 1 senedir aday olması gerektiğini ifade ediyor. Ünlü iş adamı Ahmet Yüce Ocaklı, aday olması durumunda Terim'in listesinde yer alacağını ifade etti. Son dönemde Galatasaray'a dönmesine sıcak bakmayan dinlenmesi gerektiğini belirten ailesi Terim'in başkanlık kararında önemli bir faktör olarak yer alıyor.

EPÖZDEMİR, TİMUR, AZAPHAN, ÜSTÜNBERK

Sezon başında Galatasaray'a sponsor olan Erden Timur ve Dinçer Azaphan'ın Fatih Terim sevgisi adeta paha biçilmiyor. Timur ve Azaphan'ın Elmas'ın Terim'i göndermesinden sonra yönetime kırgın olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'in kadim dostu ve yıllardır Florya Müdürlüğü görevini yapan Fahri Yılmaz ve kulübün eski tercümanı Mert Çetin ile bir araya gelen Dinçer Azaphan'ın artık Burak Elmas yönetimine sponsor olmayacağı öğrenildi.

Sosyal medya hesabından Fatih Terim fotoğrafları paylaşan Rezan Epözdemir de Terim'le iletişimi kesmedi. Basketboldan uzak olan Fatih Terim'e yıllar önce Galatasaray Basketbol şubesini ayağa kaldıran ve taraftarın sevdiği idarecilerden Hakan Üstünberk de yıllar sonra yönetime girme sinyallerini verdi.

CEM UZAN'DAN 75 MİLYON TL'LİK TEMİNAT

Bir dönem İstanbulspor başkanlığı yapan, iş adamı ve eski Genç Parti kurucusu Cem Uzan, birkez daha Fatih Terim'e olan güvencini yineledi. Uzan, 2023'te başkan adayı olması ve seçimi kazanması durumunda Terim'e kasa kolaylığı salayacak.

61 yaşındaki iş adamı, Terim'e yurt dışı kaynaklarından en az 75 milyon TL'lik bir gelir ayırma sözü verdi.

Uzan'ın siyasete ve iş dünyasına atılmadan önce Fatih Terim'le uzun süreli bir dostluğu bulunuyordu.

Kaynak: GsGazete