Geçtiğimiz hafta Paris'e uçan Cenk Ergün, Fransız teknik adam Rudi Garcia ile görüşmeler yaptı. Ayrıca bir kaç menajerle bir araya geldi. Sezon sonunda transferi düşünülen bazı oyuncular için görüş alışverişinde bulundu.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ

Ergün’ün özellikle İngiliz menajer Barnett’ın Paris’te yaşayan ortağı Luis Alonso ile görüştüğü dedikodusu gündeme bomba etkisi yarattı.

Abdürrahim Albayrak paylaşılmıyor! 3 ayrı teklif aldı... Abdürrahim Albayrak paylaşılmıyor! 3 ayrı teklif aldı...

GREALİSH, CAMAVİNGA, KONATE DETAYI

Grealish, Camavinga ve Konate gibi yıldızların menajerliğini yapan Alonso ile Cenk Ergün’ün hangi oyuncu için görüşme yaptığı netlik kazanmadı.

CAMPOS, BURAK YILMAZ'I YENİ YÖNETİME BIRAKTI

Galatasaray formasıyla büyük başarılara imza atan Burak Yılmaz, bir kez daha transfer gündeminde. Campos'un kısa süre önce 850 bin Euro artı maç başı prim üzerinden anlaşmaya vardığı tecrübeli futbolcu, kulüpte erken seçim kararı alınması üzerine bekleyişe geçti.

Yeni sezonun transfer planlaması çerçevesinde gerçekleşen anlaşma, Galatasaray'da seçim kararı alınınca şimdilik rafa kalkmış durumda. Fransız kulübü Lille'deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve bonservis sorunu bulunmayan Burak Yılmaz hakkındaki son kararı, Galatasaray'ın 30 Nisan'da seçilecek yeni yönetim kurulu verecek.

(Fotospor)