Yeni yönetimin işleri kısa sürede nasıl toparlayacağı merak konusu. Ancak Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinde yer alan Cenk Ergün, tüm planlarını belirledi.

Sarı-kırmızılı kulüpte tüm operasyonlar 11 Haziran'dan sonra başlayacak. Hoca belirlenecek. Kalacak ve gidecek oyuncular belirlenecek. Transfer listesini verecek. Üzerinde çalışmalar başlayacak. Kamp yeri ve tarihi açıklanacak.

Tüm bunların kısa sürede bitmesi beklenmese de başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nun futbolun başına getirmeyi planladığı Cenk Ergün’den taraftarın içini rahatlatan bir açıklama geldi. Ergün bir Galatasaray taraftarın sorduğu, “İşin çok zor. Nasıl kaldıracaksın bu enkazı?” dedi.

Ergün ise: “Hoca belli. Gidecek ve kalacaklar belli. Transferler belli. Kamp yeri belli.  Kampın ne zaman başlayacağı belli.” diyerek o taraftarın içine su serpti. Hamamcıoğlu seçilir seçilmez bir hafta içinde hepsinin açıklanacağı müjdesini verdi.

Lyon, Kerem için 12 milyon Euro'ya çıktı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon, daha önce yıldız oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Fakat o dönem yapılan 7 milyon Euro'luk teklif, hayli yetersiz bulundu. Mavi-Beyazlı ekip, şimdi ise yeniden şartları zorlayacak.

Fransız temsilcisinin, gelen son haberlere göre 12 milyon Euro'luk bir öneride bulunacağı bilgisine ulaşıldı.

Hull City'den Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Gözü kararttı... Hull City'den Kerem Aktürkoğlu hamlesi! Gözü kararttı...

(Fotomaç)