Çocuk 18. Bölüm İZLE Star TV Çocuk son bölüm full tek parça izle, (FİNAL) STAR ekranlarının sevilen dizisi Çocuk 15.Bölüm ile Salı akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bir bölüm ile sevenleriyle buluştu.

Efe'nin velayetinin Akça'ya geçmesi hem Hasan'ın evinde hem de köşkte hayatı derinden etkiler. Bir tarafta Ali Kemal, Efesiz bir hayata alışmakta zorlanırken, diğer tarafta Efe kendi anne babasının yanında Ali Kemal için gözyaşı dökmektedir. Hasan meselenin çocuğu almaktan ibaret olmadığını böylece anlar ve bu ona çok ağır gelir. Neyse ki Ali Kemal bu zorlu süreçte Hasan'a destek olmaya niyetlidir. Kardeşlerin arasındaki buzlar hızla erirken Akça'ya göre sorun Ali Kemal'in hâlâ çevrelerinde fazla dolanmasıdır.

18 bölümü deviren Çocuk, heyecanın zirvede olacağı 18. yeni bölümü ile 28 Ocak akşamı ekranlarda. Çocuk yeni bölümde neler olacak? Çocuk 18. bölüm izle, Çocuk son bölüm izle, Çocuk canlı izle, Çocuk 28 Ocak bölümü izle, Çocuk 18. bölüm fragmanı, Çocuk yeni bölüm izle, Çocuk son bölüm full izle gibi araştırılan konular haberimizde...

ÇOCUK 18.BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM İZLE)