İspanya medyasından Diariogol'de yayınlanan programda konuşan gazeteci Carla Braojo, yıldız oyuncunun geleceği hakkında konuştu.

TÜRKİYE, ABD, ARABİSTAN

"Galatasaray, yaz başında Cristiano Ronaldo'yu istedi ancak Manchester United izin vermedi. Şimdi ise Galatasaray'ın önünde altın bir fırsat var. Ocak ayında Ronaldo için Galatasaray kapısı açılabilir. Ronaldo, Galatasaray'a transfer olma ihtimalini reddetmedi. Ronaldo'nun önünde üç seçenek bulunuyor: Türkiye, ABD ve Suudi Arabistan."

SON TALİBİ MİLAN

İspanyol medyası, Al Nassr'ın astronomik teklifini kabul etmeyen Ronaldo için Galatasaray ve ABD'den MLS takımlarının yarıştığını duyurdu.

Son olarak ise menajeri Jorge Mendes'in Ronaldo'yu Milan'a götürmek istediği iddia edildi.

Cristiano Ronaldo kısa süre önce Manhester United ile ipleri koparmıştı. Futbolcunun ayrılığında takımda yedek kalması büyük etken olmuştu. Bu anlamda Portekizli oyuncunun takımın teknik direktörü Erik ten Hag ile arasında problemler oluşmuştu.

Futbolcunun Mancherter United sonrasında ise yeni durağı herkes tarafından büyük merak konusu haline geldi.

Dünya yıldızının adının Galatasaray ile anılması ise sarı kırmızılı taraftarları çok heyecanlandırmış durumda.

Kariyerinde Sporting, Manchester United, Real Madrid, Juventus formalarını terleten Cristiano Ronaldo sayısız başarıya ulaştı.

Futbolcu gerek bireysel anlamda gerek takım anlamında kazandığı başarılarla en iyi futbolculardan birisi olarak gösteriliyor.

Şimdilerde ise Ronaldo'nun Portekiz ile 2022 Dünya Kupası'nda ulaşacağı başarı büyük ilgi konusu haline geldi.

Erden Timur gözyaşlarını tutamadı! İşte o anlar... Erden Timur gözyaşlarını tutamadı! İşte o anlar...

(Fotomaç)