İngiltere basınından Daily Mail'in haberine göre Cristiano Ronaldo, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere destek amaçlı bir uçak dolusu yardım erzakları gönderdi.

Ronaldo'nun gönderdiği malzemeler içerisinde çadırlar, gıda ürünleri, yastıklar, battaniyeler, yorganlar, yataklar, bebek maması, bebek bezi, süt ve tıbbi malzemeler yer aldı.

Zeki Çelik'in transferi iptal oldu, Roma'da kaldı Zeki Çelik'in transferi iptal oldu, Roma'da kaldı

MBAPPE CANLI YAYINA KATILMIŞTI

6 Şubat tarihinde K.Maraş merkezli olarak gerçekleşen deprem, 11 şehrimizi ciddi şekilde etkiledi. Bu depremin sonrasında dünyanın birçok yerinden özellikle spor camiasından birçok ünlüler destek olmak adına yardımlar göndermişti. Geçtiğimiz günlerde TFF ve Gençlik Spor Bakanlığı'nın ortak düzenlediği, yayınla birçok kanalda ekranlara gelen "Omuz Omuza" kampanyasına Fransız yıldız Kylian Mbappe, PSG Başkanı Nasser Al Khelaifi, Napoli oyuncuları ve diğer bir çok futbol adamı destek yaptılar.

LİONEL MESSİ SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI YAPMIŞTI

Ronaldo'dan önce Lionel Messi, depremin yaşandığı ilk günden kısa zaman sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu.

IG hesabından bir paylaşım yapan Arjantinli yıldız, "Türkiye ve Suriye'de binlerce çocuk ve aileleri bu üzücü depremden etkilendi. Kalbim onlarla birlikte" mesajı paylaştı.