Show TV'nin sevilen dizisi Çukur, 86. bölümü izleyiciyle buluştu ve Vartolu ile Yamaç arasındaki yüzleşme izleyicilere ekran karşısında duygu dolu anlar yaşattı.

Peki Çukur 87. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? dizi yeni bölümü yayınlanmadan önce Çukur 87 bölüm ilk sahne yayınlandı mı?

Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur, bu akşam nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Vartolu, Yamaç'ı beklenmedik bir yere götürdü ve ortaya duygu dolu sahneler çıktı. Çukur dizisinin takipçileri ise Çukur 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye merak ediyor.

ÇUKUR 86. BÖLÜM ÖZETİ!

Çukur'un 3. Sezon 19. Bölümünde (86. Bölüm); Çukur’da haftalardır beklenen büyük yüzleşme bu hafta gerçekleşecek. Aylardır gerçeklerden kaçan Yamaç ve babasının katilinin peşinden giden Vartolu karşı karşıya gelecek. Vartolu’nun Yamaç’tan nasıl hesap soracağı heyecanla beklenecek. Yamaç’ı konuşturmak için onu sürpriz bir yolculuğa çıkaran Vartolu, Çukur’da planını devreye sokmak için Medet’ten yardım isteyecek. İşini garantiye almak isteyen Çağatay, Yamaç’la ilgili şüpheleri artınca Mahsun’u zor durumda bırakacak. Mahsun’un Yamaç’ı ele vermemek için neler yapacağı merak konusu olacak. Yamaç ve Vartolu çıktıkları yolculuktan sonra başka insanlara dönüşecek. Yamaç’ın yarım kalan intikam planının devam etmesi nefesleri kesecek. Hedeflerini belirleyen iki kardeşin önüne bu kez kimse geçemeyecek. 

ÇUKUR 88. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur 88. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Çukur yeni bölüm fragmanı geldiği anda haberimizde yer alacak.

ÇUKUR OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli: Yamaç Koçovalı

Perihan Savaş: Sultan Koçovalı

Erkan Kolçak Köstendil: Vartolu Salih

Öner Erkan: Selim Koçovalı

Rıza Kocaoğlu: Aliço

Kubilay Aka: Celasun

Necip Memili. Cumali Koçovalı

ÇUKUR YENİ SEZON OYUNCULARI

Çukur dizisine yeni oyuncuları arasında Hazal Subaşı ve Damla Sönmez yer alıyor. Ayrıca usta oyuncular Nur Sürer, Meral Çetinkaya ve Salih Kalyon katıldı.