Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..." Hadise Galatasaraylı yıldıza aşık oldu: "Aynı dili..."

Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Songül'ü Devrim Özkan, sosyal medya hesabından bir story paylaştı. Özkan'ın paylaştığı evin Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira'ya ait olduğu öğrenildi.

Devrim Özkan ve Torreira'nın paylaşımları pişti oldu

24 yaşındaki Devrim Özkan'ın paylaştığı story ve Lucas Torreira'nın İstanbul'daki evi...

Maçtan Sonra eğlendiler

Galatasaraylı Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Karagümrük'ü 2-0 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra bir araya gelmişlerdi. İkili ellerindeki alkol şişeleriyle sosyal medyaya paylaşım atmaktan da çekinmediler.

Bu maçtan hemen sonra Torreira ve Özkan birbirlerini Instagram hesaplarından takip etmeye başladılar.

"Galatasaray'ın yeni yengesi kim olur bilmem"

Özkan, Torreira ile vakit geçirdikten sonra kendisine "Yeni yenge siz misiniz?" sorusuna "Galatasaray'ın yeni yengesi ben değilim. Yeni yenge kim olur ben bilmem. Torreira ve Icardi ile güzel vakit geçirdik ve sadece arkadaşız. Hepsi bundan ibaret." demişti.

Devrim Özkan'ın Galatasaray totemi devam ediyor

Ünlü oyuncu Devrim Özkan, düzenli olarak Galatasaray maçlarını NEF Stadı'ndan izlemeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar, Özkan'ın gittiği tüm maçlardan galibiyetla ayrıldı.

Galatasaraylı taraftarlar: "Bizi bırakma abla, Devamlı maçlara gel. Bize uğur getiriyorsun." gibi yorumlar yapmaya başladı.

Devrim Özkan kimdir?

1998 doğumlu olan Devrim Özkan, Muğla'da dünyaya gelmiştir. Ortaöğrenimini Muğla'da tamamlayan Özkan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitiminin 2.yılını devam ettirmektedir. Devrim Özkan, ilk olarak Rüya dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Ceyhun Mengiroğlu ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerini paylaştığı bu yapımda entrikacı, çıkarları adına kötülükler ve gıybetler yapan İpek Giray karakterini canlandırdı.

Devrim Özkan sıçramasını ise TRT 1'de ekranlara gelen Vuslat dizisiyle yaptı. Başarılı oyuncu, Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcı ve Baran Bölükbaşı’nın bulunduğu Vuslat dizisinde Feride’yi oynadı. Ramo'da ise Nehir karakterine hayat verdi.